12 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE SON DURUM!

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumoğlu, ekiplerin köyde olduğunu mahsur kalan bazı vatandaşların güvenli bölgelere alındığını söyledi.

Çevre ve Yaşam 4 yıl 10 ay 12 gün 12 saat 5 dakika önce 5736

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de sabahın erken saatlerinden itibaren hayatı olumsuz etkileyen meteorolojik durum sonrası, iki köy adeta taşkın sulara teslim oldu.
Edinilen bilgiye göre, sağanak yağış kısa sürede ilçede etkili oldu. Bakırlık köyünde yükselen sular yaklaşık 10 evi bastı. Evlerin kısa sürede boşaltılması ile her hangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Muhtar Rıza Demir, köyü besleyen elektrik trafosunun sular altında kaldığını söyledi.
Bir kişinin sel sularına kapıldığı yönünde yapılan ihbar üzerine arama yapıldı. Kişi, ekiplerin çalışması sonucu köy içinde bulundu. AFAD Müdürü Ahmet Güngör, “sele kapıldı denilen kişi sulara kapılmamış. Köyde bulundu kendisi. Ulaşılamayınca kayıp sanmışlar" dedi.
Köyde dere taşması sonucu bazı ahırları da su bastı. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumoğlu, ekiplerin köyde olduğunu mahsur kalan bazı vatandaşların güvenli bölgelere alındığını söyledi.
Sel suyu içinde kalan ve arıza yapan minibüs başka bir araç ile çekilerek tamirhaneye götürüldü. Evleri sular altında kalan vatandaşlar ise devlet büyüklerinden yardım istedi.

KIZILCA KÖYÜNDE DE…
Diğer yandan Ereğli Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri Kızılca köyünde dere yatağında ki evlerde mahsur kalanlar olduğu ihbarı üzerine köye yola çıktı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 17 saat 52 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
4 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 5 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 58 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 33 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 17 saat 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 32 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 14 saat 59 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 2 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 16 saat 10 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !