Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE SON 24 SAATTE 4 POZİTİF VAKA !.

EREĞLİ'DE SON 24 SAATTE 4 POZİTİF VAKA !.

Ereğli`de pozitif vaka sayısı 10`a yükseldi.


 

Ereğli’’de 28 Mart günü görülen ilk Pozitif vakanın ardından Korona Virüs şüphesiyle gözlem altına alınan 9 kişinin daha test sonuçları Pozitif çıktı. Önce 1’den 3’e,  ardından 6’ya çıkan pozitif vaka sayısı dün gece saatlerinde gelen 4 pozitif sonuçla 10’a yükseldi.

Ereğli’de gözlem altında tutulan 10 kişinin daha test sonuçlarının beklendiği öğrenildi.

Bu arada dün Sağlık Bakanı’nın açıkladığı verilere göre bu güne kadar Zonguldak’ta 5 ölüm gerçekleşirken 112 vaka görüldü. Zonguldak ölüm olayları görülen diğer illere oranla nüfus ortalaması  açısından 1. sırada yer aldı.

Bu arada Sağlık Bakanının Zonguldak’a 5 vefat görüldü açıklamasından birkaç saat sonra Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın sosyal medya sayfasında  Zonguldak’ta ölü sayısı 10 açıklaması yapması dikkat çekti.

ÇORUMLUOĞLU “SINIRDAYIZ”

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, dün  Ereğli FM'de yayınlanan  Fikri Kapan'la Burada Konuşalım programında  “Vakaların geneli 2 aile üzerine toplanmış durumda. İlçe olarak sınırdayız. Dikkat edersek patlatmadan geçiririz. Aksi takdirde sıkıntı yaşarız. Ev de kalalım, sadece evde değil, neredeysek, Cemaller’deysek orada, Başka bir köyde ise o köyde, bir mahalledeyseniz orada kalın.”açıklaması yapmıştı.

EREĞLİ'DE MERKEZ PAZAR YERİ KAPATILDI!.

Karadeniz Ereğli’de Pazartesi ve Cuma günü kurulan pazaryerinin kapatıldığı bildirildi.

Ereğli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını dolayısıyla merkez pazaryerinin kapatıldığı ifade edildi.Açıklamaya göre, Müftü Mahallesi Suat Başol caddesinde bulunan ve Cumartesi Pazarı olarak bilinen alan yeni Pazar alanı olarak hizmet verecek.

Açıklama kapsamında, 3 Nisan Cuma günü merkez pazaryerinde Pazar kurulmayacak.

TÜRKİYE GENELİ DURUM

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün45
kızgın9
şaşkın7
gülücük4
hayran1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Demireğer

03 Nisan 2020 - 23:03

Kanseri asprinle yenemezsiniz. Bu alınan önlemler aspirin niteliğinde. 20 gün sokağa çıkma yasağı. Akabinde her evden negatif olan sadece bir kişi ile bir 20 gün daha.. Kontrollü sosyal yaşama dönüş projesi hiç de zor değil.

Zekai eyüboğlu

02 Nisan 2020 - 19:28

Sayın kaymakamım bankaları ptt yi 15 gün kapatın bakın nasıl dışarda ki insan sayısı azalıyor

Yorum Yazın

Canlı Radyo