Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

EREĞLİ'DE ŞOK ARTIŞ!.

Ereğli`de 2 olan yoğun bakımdaki hasta sayısı 6`ya, 1 olan entübe hasta sayısı 2`ye çıktı.İlçede 123 aktif vaka var, 695 kişi karantinada..

Ereğli FM Haber Merkezi Kdz. Ereğli ·
  • 3.033
  • 0
  • 1 dk
EREĞLİ'DE ŞOK ARTIŞ!.

Ereğli`de 2 olan yoğun bakımdaki hasta sayısı 6`ya, 1 olan entübe hasta sayısı 2`ye çıktı.İlçede 123 aktif vaka var, 695 kişi karantinada..

Karadeniz Ereğli’de, İçişleri Bakanlığı’nın, 81 il valiliğine  gönderdiği “Covid-19 Tedbirleri Kapsamında gün içinde  Kdz. Ereğli Kaymakam Vekili Vedat Yılmaz'ın katılımı ile denetim yapıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kaymakam Vekili Yılmaz, “ Bugün itibari ile Ereğli’de 123 aktif Koronavirüs testi pozitif çıkan vatandaşımız var. Bunun 99’u evde  24'ü Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor." dedi.

 İlçede 6  yoğun bakım hastası 2 entübe olan hasta olduğunu da açıklayan Yılmaz "  123 hastamızla temaslı olan toplam 695 vatandaşımız evlerde karantina altında."açıklamasında bulundu.

Ereğli'de geçtiğimiz gün yaşanan vefat ile sürecin başından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselmişti.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

21 tepki

Okurların %62'si bu habere sevindi

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber GÖKTEPE KAVŞAĞINDA FECİ KAZA !. GÖKTEPE KAVŞAĞINDA FECİ KAZA !.Gündem6.591

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.