Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE PİDE KUYRUĞU ÖNLEMİ !.

EREĞLİ'DE PİDE KUYRUĞU ÖNLEMİ !.

Ereğli’de Ramazan ayına özel yeni kararlar alınması gündemde


EreÄŸli’de Korona Virüs tedbirleri kapsamında Ä°lçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nun baÅŸkanlığında toplanan Ä°lçe Hıfzıssıhha Kurulunun Ramazan ayı süresince de bir dizi tedbirler alacağı öğrenildi.

Haber merkezimizin edindiÄŸi bilgilere göre Ä°lçe Hıfzısıhha Kurulu’nun yapacağı ilk  toplantı da bu yöndeki kararlarından biri fırınlar konusunda alınacak.

KiÅŸisel teması azaltmak ve sosyal mesafeyi korumak amacıyla iftar saatine yakın fırın önlerinde yaÅŸanması muhtemel yoÄŸunluÄŸu dikkate alacak kurul,  Ramazan ayı boyunca fırınların Ramazan pidelerini saat 17.00 ya da 18.00’e kadar satışa hazır hale getirmesi ve bu saatten sonra pide üretimi yapmaması yönünde karar alacak.

Ramazan davulcularının görev yapmamaları da gündemde.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün3
hayran2
kızgın2
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
EreÄŸlili bir vatandaÅŸ

18 Nisan 2020 - 04:14

Nur hanım sizin evinizdeki kalıp , bu virüslü günlerde davulcuya kalk davul çal demeniz yanlış şuan alarmla da sahura kalkılabiliyorken davulcuların o riski alması yanlış olur.

Nur Ä°clal

18 Nisan 2020 - 00:05

Pideyi anladıkta davulcu ne alaka davulcular gece gece insanlarla yakın mesafe sohbet mi yapacakki iptal oluyo cami yok teravih yok helhalde maksat gece davul sesi duyup oruca kalkmamak

Yorum Yazın

Canlı Radyo