Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE ÖNEMLİ BULUŞMA !.

EREĞLİ'DE ÖNEMLİ BULUŞMA !.

TED Karadeniz Ereğli Kolejinde yenilenme sürecinde önemli adımlar atıyor.


Türk EÄŸitim DerneÄŸi Genel Müdür Vekili  ve TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Ali Åžener, vakıf yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Bölgede eğitime yön veren ve kitlesel gelişimi de vizyon edinen TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının akademik ve sosyal başarılarının konuşulduğu toplantıda, gelişim süreçlerinin ve sürdürülebilir başarının devamı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

2022-2023 eğitim-öğretim döneminde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının daha güçlü bir yapıyla devam etmesi adına yapılacak çalışmalarında paylaşıldığı görüşmede yetkin ve yetenekli öğretmen kadrolarımızla devam edileceği ve başarılı öğretmenlerinde okul kadrosuna dahil edildiği ifade edilirken, Okul bünyesinde yapılacak fiziksel yatırımlarının da planlarının değerlendirilip karara bağlandığı verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu BaÅŸkanı  Salih Cem Oral’ın, Türk EÄŸitim DerneÄŸi Genel Müdür Vekili ve TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Ali Åžener, Vakıf Yönetim Kurulu Ãœyesi Nahit Hakan Tokay ve Vakıf Yönetim Kurulu Ãœyesi  Mesut Avcı’yı  yemekte misafir ettiÄŸi belirtilirken, “Åžehrimizin 55 yıllık köklü eÄŸitim çınarı TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Özel Okullarının yenilenme süreçleriyle yoluna daha güçlü ÅŸekilde devam edeceÄŸi vurgulandı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo