Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE OLAYLI GECE !.

EREĞLİ'DE OLAYLI GECE !.

Ereğli`de olaylı gece. Sevgilisine balta ile saldırdı, gözaltına alındı. Çocukluk arkadaşı tarafından darp edilen genç de hastaneye kaldırıldı.


 Ereğli'de iki sevgili arasında çıkan kavga karakolda bitti. 

İddiaya göre iki sevgili arasında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Çıkan kavgada sevgilisi M.K. ya Baltayla saldıran T.O. Sevgilisini Elinden yaraladı. Yaralı kadın M.K. nın Haber verdiği polis kısa sürede olay yerine gelerek baltalı saldırganı gözaltına aldı. Yaralı kadın ise tedavisi yapılmak üzere Hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI DARP ETTİ !.

 Ereğli 'de çocukluk arkadaşı tarafından darp edilen genç hastaneye kaldırıldı. 

Olay Sahil Bandı Amfi tiyatroda meydana geldi.

İddiaya göre çocukluk arkadaşı ile sahile gezmeye inen U.E.D.(15) henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken U.E.D. arkadaşı tarafından darp edildi.

Kısa süre önce olan ve dikişlerinde açılma olan U.E.D. nin darp edildiğini gören bekçiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı genci ambulansa alarak ilk müdahalesini yaptıktan sonra devlet hastanesine kaldırdı. Darp edilen U.E.D. nin arkadaşından şikayetçi olduğu ve alınan doktor raporunun ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo