Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE OLAYLI GECE !.

EREÄžLÄ°'DE OLAYLI GECE !.

Ereğli`de dün gece olaylı geçti. İlk olayda 15, ikinci olayda ise 6 kişi 1 kişiye saldırdı. Bir baba 11 yaşındaki oğlunu döverek hastanelik etti.


EreÄŸli’deki ilk olayda 15 kiÅŸi 1 kiÅŸiye saldırdı. 

Olay ilceye bağlı Sarıkorkmaz Mahallesi Abalı sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre T.T. kapısının çalınması üzerine kapıyı açtı.

 Kapıyı açması ile 15 kiÅŸilik grubun saldırısına uÄŸrayan T.T. muÅŸta ve sopalarla saldırıya uÄŸradı. T.T. yaralandığı saldırıda T.T. nin arabasının da camları kırıldı. Yaralı için haber verilen saÄŸlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralı T.T. daha sonra Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan Zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

6 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI !.

EreÄŸli ‘de aracından inerek evine gitmek isteyen bir kiÅŸi 6 kiÅŸinin saldırısına uÄŸradı.

Olay gece saatlerinde ilçeye Bağlı Kışla Mahallesi Potbaşı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre aracı ile evinini önüne gelen 39 yaşında ki İ.A. 6 kişinin saldırısına uğradı.

Camı kırılan aracından dışarıya çıkarılan İ.A. 6 kişi tarafından darp edildi. Olayda yaralanan İ.A. için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. Polis ekiplerinin saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 6 kişinin yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

11 YAÅžINDAKÄ° OÄžLUNU DARP ETTÄ° !.

EreÄŸli’de babasının darp ettigi 11 yaşındaki çocuk hastanelik oldu.

Alınan bilgilere göre babasının darp ettiği öğrenildi 11 yaşındaki Y.B.T haatanelik oldu.

Annesinin haber verdiği sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Y.B.T. özel Echomar hastanesine kaldırıldı. 11 yaşındaki Y.B.T nin tedavisine başlandığı ve olayla iligli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın6
gülücük3
kızgın2
hayran1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo