Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE KAZA !.

EREÄžLÄ°'DE KAZA !.

Sevgilisinden ayrılan genç sürücü aldığı alkolün etkisi ile kullandığı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybedince bir evin duvarına çarptı.


EreÄŸli’de sevgilisinden ayrılan genç sürücü aldığı alkolün etkisi ile kullandığı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybederek evin duvarına çarptı.

Kaza gece  yarısı  Murtaza Mahallesi Dış ÇeÅŸme Sokak üzerinde meydan ageldi. Ä°ddiaya göre sevgilisinden ayrılan S.A. (25) aldığı alkolün etkisi ile direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi 34 RP 834 plakalı otomobili ile evin duvarına çarptı.

Kazada başından yaralanan sürücü S. A. ile yanında ki arkadaşı İ. A. (24) için mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Genç sürücü aldığı alkolün etkisi ile mahalle sakinleri ile de tartışma yaşadı.

 Polisin de gelmesi ve S. A. nın tanıdıklarının da araya girmesi ile sakinleÅŸen genç ambulansa alınmak istedi. Ambulansın yanında sevdiÄŸinden ayrıldığını söyleyerek aÄŸlamaya baÅŸlayan sürücü aracında ki eÅŸyaları almak istedi.

 Arabasının yanına giden S. A., eÅŸyaları aldığı sırada kalan biraları da almak istedi. Buna izin verilmemesi üzerine S. A. alınan alkol testinin ardından ambulansa bindirilerek hastaneye gönderildi.. S.A., yapılan alkol testinde 150 promil alkollü çıktı.  Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

 

EREÄžLÄ°'DE KAZA !.

Sevgilisinden ayrılan genç sürücü aldığı alkolün etkisi ile kullandığı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybedince bir evin duvarına çarptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo