13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ’DE KALDIRIM DÜZENLEMESİ

Gündem 8 yıl 10 ay 15 gün 15 saat 37 dakika önce 1063

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde gözlemledi. Bölge esnafıyla bir süre sohbet eden Başkan Uysal, anlayış ve hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan Uysal Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun ile birlikte Müftü Mahallesi Unpazarı Sokak’taki kaldırım düzenlemesini inceledi.

Bölgedeki esnaflarla tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Uysal, yeni düzenlemeye ilişkin hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı esnaflara teşekkür etti.

Çok sayıda esnafın yeni düzenlemeye ilişkin Başkan Uysal’a teşekkür ettiği görülürken, esnaflar uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi. Vatandaşlarda belediyenin bu uygulamasıyla birlikte sokakta ve çarşıda rahatlıkla yürüyebildiklerini söylediler.

Başkan Uysal konuya ilişkin açıklamasında, “Uygulamamız esnaflardan ve toplumun her kesiminden olumlu yanıt alıyor. Tabi eksiklikler zaman zamanda ihlaller olabiliyor. Zabıtamız bu yönde gerekli denetimleri yapıyor. Ben bir kez daha tüm esnaflarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Ereğli için çalışmalarımız sürecek.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 10 saat 14 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 26 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 27 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 31 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 5 saat 5 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 44 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 23 saat 20 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 48 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 55 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 saat 21 dakika önce KAZA ; 2 YARALI