Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE İŞ KAZASI !.

EREÄžLÄ°'DE Ä°Åž KAZASI !.

Ereğli Terminali karşısında bulunan Beton firmasında iş kazası. Kamyonun altında kalan işçi hayatını kaybetti.


Olay, 08.20 sularında Belen Yenimahalle 1.nolu Sanayi Caddesi’nde faaliyet gösteren Balcı Beton’da meydana geldi. Ä°ddiaya göre, 67 TK 498 plakalı kamyonet sürücüsü Halil Ä°brahim Yazıcı kantara girmek için beklediÄŸi sırada aracından kantar kâğıdını almak istedi.

Aracına doÄŸru koÅŸmaya baÅŸlayan Halil Ä°brahim Yazıcı, bu sırada kantara girmek için geri geri gelen R.K.’nin kullandığı 67 LF 997 plakalı kamyonun altında kaldı. Tekerleklerin üzerinden geçtiÄŸi Halil Ä°brahim Yazıcı için saÄŸlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları müdahalede Halil Ä°brahim Yazıcı’nın hayatını kaybettiÄŸini belirledi. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde yaptıkları çalışmanın ardından Halil Ä°brahim Yazıcı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü R.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu arada yaÅŸanan feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde aracına doÄŸru koÅŸan Halil Ä°brahim Yazıcı’nın geri geri gelen kamyonun altında kaldığı ve kamyonun arka lastiÄŸinin Halil Ä°brahim Yazıcı’nın üzerinden geçtiÄŸi görülüyor. 

Öte yandan yaşanan olay sonrası adliyeye sevk edilen sürücü R.K tutuklandı.

 

EREÄžLÄ°'DE Ä°Åž KAZASI !.

Ereğli Terminali karşısında bulunan Beton firmasında iş kazası. Kamyonun altında kalan işçi hayatını kaybetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün16
gülücük4
hayran2
kızgın2
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
yunus emre

05 Kasım 2021 - 10:10

çok kalender bir insandı...Allah rahmet eylesin. kelimelerin tükendiği nokta gerçekten.

Murat kılıç

03 Kasım 2021 - 13:19

Allah rahmet eylesin ibrahim amca çok iyi insandı Allah ailesine sabır versin

Halkı yıldız

02 Kasım 2021 - 19:33

Allah cc böyle hiçkimseye bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah her iki taraf içinde sözün bittiği yer rabbim tüm kardeşlerimize sabır versin dayanma gücü versin inşallah....amiiiiiıiiin...

Yorum Yazın

Canlı Radyo