Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli’de İbretlik görüntü!.

EreÄŸli’de Ä°bretlik görüntü!.

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ’bonzai’ diye adlandırılan uyuÅŸturucu maddeden kullandığı iddia edilen 3 genç hastaneye kaldırıldı. Ä°lk olay, Kdz. EreÄŸli ilçesi Müftü Mahallesi Alemdar Caddesi üzerinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, 20 yaşındaki T.A.’yı yerde hareketsiz yatarken gören vatandaÅŸlar durumu polis ve saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekiplerinin müdahale etmek istediÄŸi T.A. ambulansa binmek istemezken, polis ekiplerinin araya girmesi ile ikna edildi. Olayı gören öğrenciler ise polisi aramak istediklerinde yanlarına gelen bir kiÅŸinin buna karşı çıktığını söyledi. Öğrenciler "Biz polisi arayacaktık. Bir adam geldi. Bize ’hayır polisi aramayın, o gitsin’ dedi. Biz yoldan geçerken birisini daha gördük. Durdurmak istedik ama gitti" dedi.
Ä°lçede diÄŸer olay ise Murtaza Mahallesi DışçeÅŸme Sokak’ta bulunan Çelikel Camii mevkiinde meydana geldi. Mahalle sakinleri cami merdivenlerinde yerde hareketsiz yatan 21 yaşındaki B.D.’yi görünce saÄŸlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri B.D.’yi ambulansa alarak Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne götürdü. UyuÅŸturucu kullandığı iddia edilen genç acildeki ilk tedavisinin ardından yoÄŸun bakıma alındı.
Son olay da Kdz. EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Müftü Mahallesi Muzaffer UluÅŸahin Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde yerde hareketsiz yatan D.S.’yi gören vatandaÅŸlar saÄŸlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri D.S.’yi polis otosuna bindirirken, ÅŸahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar uyuÅŸturucu bulundu. Polis aracıyla hastaneye götürülen gencin tedavisinin devam ettiÄŸi belirtildi.
Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı yaşanan 3 olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo