Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE HIRSIZLIK !.

EREÄžLÄ°'DE HIRSIZLIK !.

Ereğli ‘de çeşitli zamanlarda aynı büfeye girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen biri Suriye uyruklu iki zanlı yakalandı.


EreÄŸli ‘de çeÅŸitli zamanlarda aynı büfeye girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen biri Suriye uyruklu iki zanlı yakalandı.

 

Konu ile ilgili olarak valilik makamınca yapılan açıklamada “ EreÄŸli ilçemizde katlı otopark içinde bulunan büfeden deÄŸiÅŸik markalarda sigara ve yaklaşık 600-700 TL paranın çalınması olayı ile ilgili olarak AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi görevlilerince yapılan araÅŸtırmalar sonucu hırsızlık olayını gerçekleÅŸtiren ÅŸahısların V.K (17) ile Suriye vatandaşı Z.S.K(18) isimli ÅŸahıslar olduÄŸu tespit edilmiÅŸ, yakalanan şüphelilerin gösterdikleri yerlerde iki ayrı sırt çantası içinde deÄŸiÅŸik markalarda 168 paket sigara ile 200 TL para ele geçirilmiÅŸtir.

 Ele geçirilerek muhafaza altına alınan 200 TL para ile yapılan tasnif sonucu 2459 TL tutarında olduÄŸu anlaşılan 168 paket sigara müştekiye teslim edilmiÅŸtir. Hırsızlık olayının şüphelileri oldukları anlaşılan ve 09/03/2021 günü gözaltına alınan V.K (17) ile Z.S.K(18) isimli şüpheliler 10/03/2021 günü sevk edildikleri adli makamlar tarafından TUTUKLANMIÅžTIR. Zonguldak genelinde halkımızın huzuru için hırsızlık suçlarına karşı yürütülen çalışmalara kesintisiz olarak devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo