Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE HAREKETLİ SAATLER !.

EREÄžLÄ°'DE HAREKETLÄ° SAATLER !.

Maske takma tartışması önce tartışma sonra saldırıya dönüştü. Olay Adliyede bitti.


 EreÄŸli 'de maske takmadıkları için kendilerini uyaran baba ve oÄŸul önce kendi aralarında tartıştı daha sonra ise görevlilerle tartıştı. Hazırlanmak istenen tutanağı yırtarak uzaklaÅŸmak isteyen baba oÄŸul soluÄŸu karakolda aldı.  YaÅŸanan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak üzerinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre sokakta maske takmayan Abdullah Samet Ç. Görevliler tarafından maskesini takması konusunda uyarıldı. Uyarıya kulak asmayan ve görevlilerle tartışma yaÅŸayan gencin yanına Kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nun koruması geldi. Gence tutanak tutulması için iÅŸlemlere baÅŸlandığı sırada Abdullah Samet Ç. Nin marketten çıkan babası Ä°brahim Ç. De görevlilerin yanına gelerek olayı anlamaya çalıştı.

Baba ve oğlu kendi arasında tartışırken, Abdullah Samet Ç. Hazırlanmak istenen tutanağı görevlinin elinden alarak parçaladı. Tutanak tutmak isteyen görevlilerin yanından uzaklaşmak isteyen baba ve oğlunu görevliler engellemeye çalışırken, haber verilen polis ekipleri baba ve oğlunu göz altına aldı.

Devlet hastanesinden alınan doktor raporunun ardından ‘Maske takmamak ve görevli memura mukavemet, Tehdit, Hakaret ve kasten yaralama ’ suçlarından dolayı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Karakolda ifadeleri alınan zanlılarda baba Ä°smail Ç. Serbest bırakılırken, oÄŸlu Abdullah Samet Ç. ise adliyeye sevk edildi. 

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI…

DiÄŸer yandan yaÅŸanan olay iÅŸ yerlerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, ekiplerin uyardığı Abdullah Samet Ç. Nin görevlilerle tartıştığı sırada kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nun korumasının gelmesi, baba Ä°brahim Ç nin gelmesi, gencin tutmağı yırtarak olay yerinden uzaklaÅŸmak istemesi, görevlilerin ise engellemeye çalıştığı görülüyor.

 

EREÄžLÄ°'DE HAREKETLÄ° SAATLER !.

Maske takma tartışması önce tartışma sonra saldırıya dönüştü. Olay Adliyede bitti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın4
hayran3
şaşkın2
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ismail dönmez

11 Ocak 2021 - 18:30

Yazıklar olsun. Hem kendini hem de bizleri tehlikeye atan bu insanlar elbette ki gerekli cezayı almalı

Ragip sakin

10 Ocak 2021 - 11:43

Adam sanki cinayet isledi bu ne hicim maske kontrolu. Uyar gec kenara kafayi mi yediniz milletin onunu kesiyorsunuz. Adami cileden cikardiniz

ÖZKAN MADENCİOĞLU

10 Ocak 2021 - 02:46

MASKE TAKMAMAK İÇİN ZORLUK ÇIKARTAN.TUTANAKLARI YIRTAN KENDİNİ BİLMEZ HADSİZLER YÜZÜNDEN BU PANDEMİDEN ÇIKAMIYORUZ.GEREKEN CEZANIN VERİLMESİ MASKE TAKAMAM DİYENLERE İBRET OLUR.

Ä°smail demir

10 Ocak 2021 - 01:37

Maske takmayanlara en agır ceza verilmeli.Yoğun bakımda yatan insanları görmeden bilmeden hareket etmek artık cahillik olarak sayılmamalı

Yorum Yazın

Canlı Radyo