Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE HALKIN %50'Sİ SOKAĞA ÇIKMADI !.

EREĞLİ'DE HALKIN %50'Sİ SOKAĞA ÇIKMADI !.

Korona Virüs önlemleri ilçede yolcu taşıma sayısını % 50 düşürdü.


Korona virüs tedbirleri kapsamında okulların tatil edilmesinin ardından geçtiğimiz günde tiyatro, sinema, alkollü lokanta, kahvehane, internet kafe ve kapalı çocuk oyun alanlarının faaliyetleri durdurulması sokakları sessizliğe bürüdü.

EreÄŸli’de halkın zorunlu olmadıkça  sokaÄŸa çıkmama çaÄŸrılarına ilk günden gösterdiÄŸi hassasiyet gözlerden kaçmadı. Bugün, özellikle sabah ve akÅŸam dönüşleri dışında  Halk  Otobüsleri durakları ve otobüsler boÅŸ seferler yaptı.

Haber Merkezimizin ulaştığı rakamlara göre geçtiğimiz hafta Salı günü ile 17 Mart Salı günü Halk Otobüslerinin yolcu taşıma sayısı % 50 düştü.

10 Mart Salı günü 45 bin 383 kiÅŸi Halk Otobüslerini kullanırken bu rakam dün 22 bin 660’a düştü.

Bu arada SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca'dan SAAT 23.10'da corona virüs açıklaması geldi. SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, “61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Hasta sayımız 191’e ulaÅŸtı” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
şaşkın5
hayran4
kızgın2
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat ErdoÄŸan

19 Mart 2020 - 22:41

Kimse demiyor halk otobüsleri nerden para kazanacak 115 tane araç aileleriyle 600 kişi nerden ekmek yicek ne yapacak ödemeleri nasıl olcak bir dünya kredi çekerek değiştiği araçların borcu ne olacak devlet anca 65 yaş üstünü taşı bedava Gazi belediye emekli engelli basın polis PTT vergi dairesi daha neler neler Yemen ederim böle bir meslek daha yok

Yorum Yazın

Canlı Radyo