Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ !

EREĞLİ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ !

AK Parti teşkilatları 67 de 670 kişi ile 67 bin el sıkma


Zonguldak AK Parti teÅŸkilatları 67 de 670 kiÅŸi ile 67 bin el sıkma" adlı etkinlikte EreÄŸli’de bir araya geldi.

AK Parti’nin Zonguldak genelindeki teÅŸkilat baÅŸkanları, tüm kademeler, belediye baÅŸkanları, milletvekili adayları, aday adayları, il genel Meclis üyeleri Karadeniz EreÄŸli’ye geldi. Yüzlerce partili, seçim bürosu açılışının ardından sahil bandındaki Amfi Tiyatro’da toplandı.

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, açılış konuşmasında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü iktidarı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AVCIDA’DAN 300'ÃœN ÃœZERÄ°NDE MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° VURGUSU

AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Muammer Avcı ise ÅŸunları söyledi: "CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan ile bundan 21 yıl önce kurulmuÅŸ baÅŸarıdan baÅŸarıya koÅŸmuÅŸ ama geneldeki ama yereldeki baÅŸarılarımız tarih yazmıştır. Bir davanın mensubuyuz. Bize ülkemizde ve ilimizde adeta devrim niteliÄŸinde hizmetler yapmış CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan'a şükranlarımı arz ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum. Bugüne kadar Zonguldak'ta yaptığımız hizmetler bundan sonra yapacağımız hizmetlerin de teminatı olacaktır. Sayın CumhurbaÅŸkanımıza inÅŸallah Zonguldak'tan güçlü bir destekle 300'ün üzerinde çok fazla milletvekili ile balkon konuÅŸması yapmasını temenni ediyoruz.”

BOZKURT: "EREĞLİ'Yİ HERKES GÖRSÜN"

AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı Saffet Bozkurt DA "bu tablo 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Ereğli'yi herkes görsün. 14 Mayıs akşamı her yerde yüzler gülecek, Cumhurbaşkanımız balkon konuşması yapacak bizler de Ereğli'den güçlü olarak Ankara'ya gideceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
kızgın6
gülücük3
şaşkın2
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Veli okut

30 Nisan 2023 - 19:31

Allah rizasi icin birtane medya kurulusu saffet bozkurta sorsun neden oypalilar icin hic birsey yapmiyor hic bir söylemde bulunmuyor allah rızası icin elinizi vicdaniniza koyun..

Akp nin tükenişi

30 Nisan 2023 - 13:41

Bu millet için 21 yılda ne yaptınızda bu saatten sonra yapacaksınız.. artık sizden kurtulma zamanı geldi.. millet aç

Hamza kaya

29 Nisan 2023 - 19:01

Yazık ki ne yazık Ereğli'nin en büyük derdi sıkıntısı varken bırakın şovu gösterişi ,şuan tam şeçim arifesinde ki olan mütait te çalışan kardeşlerimiz abilerimiz var Erdemir alım yapıyor ,siz nerdesinizzz ??Artık sahiplenin onca kardeşinizi yazık etmeyin yine yönetime ,gençlerin sesi umut u olun davası olun avukatı olun harçatmayın lüttfennn Allah için saygılarla ...

Vefali halk

29 Nisan 2023 - 16:50

Saffet bozkurt asla ve asla ereglide kazanamayacak cunku eregliye sahip cikmiyor kendine hayri yok bizemi olacak hic bir yerde oypa adina tek laf etmismi sonalp hamza

Zalim adam

29 Nisan 2023 - 13:56

İnşallah bu seçim değişim seçimi olacaktır yeni yönetim yeni atılımlar Ereğli' ye zarardan başka bir şey vermemiş bir yönetim erdemir bunun en güzel örneğidir

Sonalp hamza

29 Nisan 2023 - 09:08

Bu mesele parti meselesin den çıkmış tır .Vatan meselesi olmuştur .ATATÜRK çüyüm diyenler rahmetli ATATÜRK ün de kemiklerini sızlatıyor .şimdi söz sende ereğli uyan artık uyan ereğlililer ereğlide söz sahibi olmak istiyorsa saffet bozkurt a sahip çıkacaklardır.

Yorum Yazın

Canlı Radyo