Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE FLAŞ GELİŞME !.

EREÄžLÄ°'DE FLAÅž GELÄ°ÅžME !.

EreÄŸli sahiline cami projesinde son dakika geliÅŸmesi. Ä°lk sondaj vuruldu !..


EreÄŸli’de uzun süredir gündemini iÅŸgal eden sahile cami projesi tartışmaları sonrası sondaj çalışmaları baÅŸladı.

Ereğli sahil bandına cami yapılması Belediye Meclisinde oy çokluğu ile red edilse de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı ile deniz üzerinde sondaj çalışmalarına başlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın23
gülücük7
hayran5
üzgün2
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Özkan madencioğlu

23 Åžubat 2022 - 01:15

EREĞLİ de trafik derdi varken bu ısrar niye. Askeriye lojmanları zaten eskidi. Versinler size arsayı yapın. Karşı çıkılmıyorki. Otoparkımız yok. Yollar yetersiz. Bunları düşünsenize. Manzaralı

Ali ünlü

20 Åžubat 2022 - 00:17

Güzel olur yakişir.

Ahmet KaraoÄŸlu

19 Åžubat 2022 - 23:18

İlla Ereğliye Cami yapılacaksa Ya İskele Camii veya Ali Molla Camiini yıkıp yerine büyük bir Cami yapılabilir .

ismail dönmez

18 Åžubat 2022 - 23:44

Çarşı içinde üç camimiz var. Yine yakın civarda Bozhane, orta cami, meydanbaşı camisi, abalı camileri var. Asıl sıkıntı Cuma günleri çarşının olağan dışı kalabalık olmasında. Cuma pazarı Perşembeye alınsa ilave camiye gerek kalmayacaktır.

Serkan geme

18 Åžubat 2022 - 23:04

Camiye karşı çıkan yok kardesim ereğlide yeterince cami var diyelimki yetmedi sahilde caminin ne işi var 6 metreyi bulan dalgalar oluyo sahili ve oradaki kafeleri kaç kere su bastı camiyi basmıycakmı başka yermi kalmadı

Ragip kara

17 Åžubat 2022 - 14:49

Bence gerek yok buraya yapilmasina. Halka oylasinlar hayir cikar

Ahmet Sezer

16 Åžubat 2022 - 13:05

Cami karşıtlarının kalıplaşmış bir kaç sözü vardır. 1- Biz camiye karşı değiliz. 2- Cami buraya yapılmasın.rnAma bu sözlerin ardındaki asıl niyeti her kes bilir. Kısaca" cami istemezük" rnBiz de cami isterük o zaman! rnSahil sizin mi? Babanızın malı mi? Bu din sizin tekelinizde mi? H namazla, camiyle din ile problemli olup, hem de benim dinime ne karışıyordu arkadaş. Müslüman birisi asla camiden rahatsız olmaz. Eee camiye şuraya yapmayın, buraya yapmayın. Nereye yapalım? Kuş uçmaz kervan geçmez yere yapın... Ereğli'de cami ihtiyaci olduğunu her müslüman biliyor. Millet cuma namazlarını cami dışında sokaklarda kılıyor. Yani büyük bir cami olsa ve inananlar rahat bir şekilde ibadet etse ne olur? Herkesle helalllesecegiz diyen zihniyetin ne kadar samimiyetsiz olduğunu buradan da anlıyoruz. Yok mu bu memlekette camilere sahip çıkacak sivil toplum kuruluşları?

Yorum Yazın

Canlı Radyo