Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FELEKTEN BİR GECE !

FELEKTEN BÄ°R GECE !

Fabrika Tims, Ereğli’de doyumsuz bir geceye daha ev sahipliği yaptı.


 

Fabrika Tims, EreÄŸli’de doyumsuz bir geceye daha ev sahipliÄŸi yaptı.

Seçkin davetli topluluÄŸunun yer aldığı yemekli geceye ÅŸarkılarıyla  son dönemlerin gözde yorumcusu Cevher, damga vurdu.

Sesinin yanı sıra sahne performansı ve davetlilerle bütünleyen tavırları ile beğeni toplayan Cevher, ilerleyen süreçte ise hareketli eserlerle davetlilere keyifli saatler yaşattı.

Eserlerine zaman zaman davetlileri de ekleyen ve birlikte ÅŸarkılar söyleyen Cevher’in söylediÄŸi hareketli ÅŸarkılarda ise davetliler yerlerinde duramadı.

Fabrika Tims’in, özenle hazırlanan salon düzeninin yanı sıra mutfağından seçkin fiks menüsü ile hizmet sunduÄŸu davetliler de gerek ilgiden, gerekse Cevher7in performansından memnun ayrıldılar.

ÅžEN: SEZONUN SON KONSERÄ°YDÄ°

Fabrik Tims Sahibi Özlem Şen, konserin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun son konser etkinliğini Cevher ile tamamladıklarını, bundan sonra ise düğün gibi aktiviteler sezonuna yöneldiklerini söyledi.

Özellikle pandemi döneminde insanların sosyal yaşam ve eğlenceye hasret kaldıklarını hatırlatan Şen, şöyle dedi:

“Bu hasreti bertaraf edebilmek için, zaman zaman firma olarak gösterdiÄŸimiz özverilerle birlikte birçok konser etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirdik. Özellikle davetlilerimizin dönüşlerinde ortaya koydukları memnuniyet bizi daha da mutlu etti. Cevher konseri ise sezonun son etkinliÄŸiydi. Bundan sonraki süreçte Fabrik Tims’te düğün, niÅŸan, nikah ve özel günler gibi etkinliklerle hizmetimizi sürdüreceÄŸiz. GerçekleÅŸtirdiÄŸimiz aktivitelere gösterdikleri ilgi dolayısıyla davetlilerimize ve sponsorlarımıza sonsuz teÅŸekkür ediyoruz.”

 

FELEKTEN BÄ°R GECE !

Fabrika Tims, Ereğli’de doyumsuz bir geceye daha ev sahipliği yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük3
hayran2
şaşkın1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo