Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE FECİ KAZA; 2'Sİ ÇOCUK 3 YARALI !

EREĞLİ'DE FECİ KAZA; 2'Sİ ÇOCUK 3 YARALI !

Ereğli`de motosiklet sürücüsü yaya geçidinden geçen bisikletli kardeşlere çarptı.


 

Kaza akÅŸam saatlerinde ilçeye baÄŸlı Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre Bozahane mevkiinden çarşı istikametine giden Efe Cemal D. (16) idaresindeki 16 AUE 058 plakalı motosiklet yaya geçidinden ailesi ile birlikte sahile geçiÅŸ yapan bisiklet sürücüsü R.K. (8) ve kardeÅŸi A.K. ye (6) çarptı. Çarpmanın etkisi ile bisiklet sürücüsü R.K. park halindeki otomobilin altına girdi. Kazayı gören ve yaralıların yardımına koÅŸan vatandaÅŸlar polis ve saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı iki çocuÄŸa yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. 

Yaralı motosiklet sürücüsü olay yerine gelen ikinci ambulans ile Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavilerine baÅŸlandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

BENÄ°M BÄ°R ÅžEYÄ°M YOK… BANA NE OLDU?

Kazada yaralanan 8 yaşındaki R.K. kendisine müdahale eden saÄŸlıkçılara bir ÅŸeyinin olmadığını söylerken kazanın ÅŸoku ile saÄŸlıkçılara ‘Bana ne oldu?’ diye sordu. 

BEN YARIN EHLÄ°YETÄ°MÄ° ALACAKTIM!...

Yaralı motosiklet sürücüsü Efe Cemal D. ise kendisinin ehliyetin olmadığını ve Pazar günü sınava gireceğini, bu durumda sınava giremeyeceği ve ailesinin kendisine kızacağını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Kısa süre önce başka bir kaza yaptığını söyleyen Efe Cemal D. yi çevresindeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
kızgın4
gülücük2
şaşkın2
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cemre uysal

12 Eylül 2022 - 10:27

Kardeşim bilerek mi çarptı kazara çarptı çocuklara Hemi kimseyede bişey olmadı hemde o kazayı gördüm bende haberi çok abartmışlar

Özkan madencioğlu

11 Eylül 2022 - 20:46

Ehliyetsizim diyor. Öncede kaza yapmış. Akıllanmamış. Ehliyet verilmemesi gerek. Geçmiş olsun da. Yaralı çocuklara geçmiş olsun.

Yorum Yazın

Canlı Radyo