13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE ELAZIĞ SEFERBERLİĞİ

Ereğli`de Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile kampanya başlatıldı.

Gündem 4 yıl 3 ay 3 gün 2 saat 33 dakika önce 7975

Haberi Paylaşın

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile kampanya başlatıldı. Vatandaşlardan toplanan yardımın alındığı TIR’ın, akşam saatlerinde Elazığ’a hareket etmesi hedefleniyor.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetinde depremin ardından Ereğli’de yardım kampanyası başlatıldı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek veriyor. Giyim eşyası, battaniye, kuru kumanya, çocuk bezi, çocuk maması gibi birçok eşyanın yer aldığı kampanyaya, bazı vatandaşların da marketten yaptıkları kuru kumanyaları teslim ettiği kameralara yansıdı.

Yapılan yardımın akşam saatlerinde yola çıkacağını, ihtiyaç durumunda lojistik desteğin devam edeceğini kaydeden S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi başkanı Seçkin Turhan “Öncelikle Elazığ’da ki vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diliyorum. Türkiye’mize geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara şifa diliyorum. Bizde S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi olarak bir nebze de olsun yardımımız dokunsun amacıyla TIR’ımızı buraya çektik. Halkımızdan kuru kumanya olur, yiyecek olur, ısınma ihtiyaçları olur. İhtiyaçları karşılayacak malzemeler ile ilgili yardımları bekliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. İhtiyaç olması halinde lojistik desteği vermeye hazırız” dedi.

EREĞLİ'DE ELAZIĞ SEFERBERLİĞİ

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 8 saat 59 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 4 saat 16 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 8 saat 1 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 1 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 3 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 6 saat 12 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 7 saat 19 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 19 saat 23 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !