Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE ELAZIĞ SEFERBERLİĞİ

EREĞLİ'DE ELAZIĞ SEFERBERLİĞİ

Ereğli`de Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile kampanya başlatıldı.


Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile kampanya başlatıldı. Vatandaşlardan toplanan yardımın alındığı TIR’ın, akşam saatlerinde Elazığ’a hareket etmesi hedefleniyor.

 

Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetinde depremin ardından Ereğli’de yardım kampanyası başlatıldı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek veriyor. Giyim eşyası, battaniye, kuru kumanya, çocuk bezi, çocuk maması gibi birçok eşyanın yer aldığı kampanyaya, bazı vatandaşların da marketten yaptıkları kuru kumanyaları teslim ettiği kameralara yansıdı.

 

Yapılan yardımın akşam saatlerinde yola çıkacağını, ihtiyaç durumunda lojistik desteğin devam edeceğini kaydeden S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi başkanı Seçkin Turhan “Öncelikle Elazığ’da ki vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diliyorum. Türkiye’mize geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara şifa diliyorum. Bizde S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi olarak bir nebze de olsun yardımımız dokunsun amacıyla TIR’ımızı buraya çektik. Halkımızdan kuru kumanya olur, yiyecek olur, ısınma ihtiyaçları olur. İhtiyaçları karşılayacak malzemeler ile ilgili yardımları bekliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. İhtiyaç olması halinde lojistik desteği vermeye hazırız” dedi.

EREĞLİ'DE ELAZIĞ SEFERBERLİĞİ

Ereğli`de Elazığ’a yardım göndermek amacıyla ile kampanya başlatıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün24
hayran5
gülücük4
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
emine KILIÇARSLAN

27 Ocak 2020 - 00:10

Güzel yurdumun duyarlı insanları tek yürek olma zamanı kardeslik zamanı iyiki iyi insanlar var

Yorum Yazın

Canlı Radyo