Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE DÜN GECE !.

EREÄžLÄ°'DE DÃœN GECE !.

Ereğli`de dün gece.. 2 kadın taciz iddiası ile polise başvurdu, ticari kamyonetle motosiklet çarpıştı.


Ereğli'de Hafif Ticari Kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza 19.40 sularında Bağlık Mahallesi Atatürk Ortaokulu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Eyüp D. (28) idaresindeki 67 ABN 798 plakalı motosiklet ile Kemal T. Nin kullandığı 67 LY 101 plakalı hafif ticari kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Eyüp D. yaralandı. Yaralı için haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırdı. Yaralının tedavisine başlandığı ve 156 promil alkollü olduğu, kamyonet sürücüsü Kemal T. nin ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 EreÄŸli'de trafik ekiplerince yapılan denetimlerde 179 promil alkollü çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu.

Alınan bilgilere göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada bir sürücünün 179 promil alkollü olduğu belirlendi. Alkol testinin ardından işlemleri için karakola götürülen sürücüye ceza kesildiği ve ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Ayrıca uygulamaların devam edeceği ve sürücülerin trafik kurallarına uymaları istendi.

 

Ereğli'de 2 kadın, kendilerinin taciz edildiği iddiası ile polise şikayette bulundu.

Olay sahil bandında meydana geldi. İddiaya göre 2 kadın sahilde kendilerinin tanımadıkları birisi tarafından taciz edildiğini iddia ederek polise şikâyette bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri kadınların tarifi üzerine kadınları taciz ettiği iddia edilen şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Taciz edildiğini iddia eden 2 kadın ise şikayetçi olmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo