Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLi'DE DÜN GECE !.

EREÄžLi'DE DÃœN GECE !.

Ereğli’de gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve fırtına ilçede su baskınlarına ve ağaçların yıkılmasına neden oldu. Bazı araç ve iş yerleri sular altında kaldı.


EreÄŸli’de gece saatlerinde baÅŸlayan ÅŸiddetli yağış ve fırtına ilçede su baskını ve aÄŸaçların yıkılmasına neden oldu. Bazı araç ve iÅŸ yerleri sular altında kaldı. Rögarların poÅŸet ve diÄŸer malzemelerle tıkanması yolları göle çevirdi.

EreÄŸli’de gece 02.30 sularında baÅŸlayan ve aniden bastıran ÅŸiddetli yağış ve fırtına özellikle çarşı merkezi ve Devrek yol ayrımı mevkiinde etkili oldu. Sel sularının taşıdığı poÅŸet ve diÄŸer malzemelerle rögarlar tıkanırken, yollar da göletler oluÅŸtu. Ä°lçenin Cumartesi Pazarı mevkiinde araçlar sular altında kalırken, bazı vatandaÅŸlar ise evlerine suya girerek gidebildi. Ä°lçe merkezinde ise birçok iÅŸ yerini su bastı. Baskınla birlikte iÅŸ yerine gelen dükkân sahipleri suların çekilmesi ile birlikte temizlik iÅŸlemlerine baÅŸladı. EreÄŸli Belediyesi Temizlik iÅŸleri müdürlüğü ekipleri tıkanan rögarları temizlerken, yağış sonrası rögarlardan ayakkabı, pey ÅŸiÅŸe, poÅŸet, plastik içecek kutuları, karton kâğıtların çıktığı kameralara yansıdı. Çıkan fırtınada aÄŸaçların dalları kırılırken, iÅŸ yerlerinin önünde ki tenteler de fırtına nedeniyle yola savruldu. Çakan ÅŸimÅŸekler ise gökyüzünde görsel şölen oluÅŸturdu.

KORUBAŞI'NDA AĞAÇ DEVRİLDİ !.

 EreÄŸli 'de ÅŸiddetli fırtına aÄŸacı devirdi. AÄŸacın devrilmesi ile kapanan yol itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından aÄŸacın yoldan kaldırılması ile yeniden trafiÄŸe açıldı.

Olay ilçeye Bağlı Korubaşı Mahallesi Ulugeçit Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre şiddetli yağış ve fırtına ağacın devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı. Mahalle sakinlerinin haber verdiği Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek ağacı yoldan kaldırdı. Ağacın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

EREÄžLi'DE DÃœN GECE !.

Ereğli’de gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve fırtına ilçede su baskınlarına ve ağaçların yıkılmasına neden oldu. Bazı araç ve iş yerleri sular altında kaldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın18
üzgün7
gülücük4
kızgın4
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Real EreÄŸli

09 Ekim 2020 - 13:54

Sahilden başkada Ereğli hatırlanıp temizliğiyle ilgililenirse o zaman belki böyle şonuçlarla karşılaşmayız.

Ramiz tataroglu

09 Ekim 2020 - 09:30

Olmadı be başkanım bu sefer olmadı

vatandaÅŸ Metin

09 Ekim 2020 - 09:28

Siz sahile heykel çarşıya tulumba yapmaya devam edin...Yağmur yağacak önlem alan yok.Logarları temizlemek bu kadarmı zor.

Telefoncu esnaf

09 Ekim 2020 - 09:23

1 gün önce meteoroloji ve valilik uyarıyor, bizim tecrübeli belediyemiz logarları etrafı su basınca temizliyor.3 kere başvurdum, logarlar kapalı ptt inşaatının artıkları logarları tıkadı diye ama işleri çok her halde önlem alan olmadı. Şova devam çok güzel oluyor

Serkan Yıldız

09 Ekim 2020 - 09:17

Olsun pandemi bitince festival olacak. Ereğli'yi su basmış kimin umrunda.

un pazarı esnaf

09 Ekim 2020 - 09:00

Bu rahmet, bereket, Allah'tan gelen ama önlemini alacaksın. çarşının merkezinde bir şey yok. Koca Ptt binasının inşaat artıklarını temizlemeyen tecrünbeli belediyeye teşekkürler

Yorum Yazın

Canlı Radyo