Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE DOĞUM YAPTI

EREÄžLÄ°'DE DOÄžUM YAPTI

Baba Zeki Meşe , Ereğli halkına teşekkür etti


KahramanmaraÅŸ’taki depremden sonra evleri hasar gören MeÅŸe çifti EreÄŸli  öğretmenevine yerleÅŸti. Depreme doÄŸuma kısa bir süre varken yakalanan MeÅŸe çiftinin ilk çocuÄŸu Fadime EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde dünyaya geldi.

 

KahramanmaraÅŸ’ın Elbistan ilçesindeki depremde evleri hasar gören Ä°lkyaz (25) ve Zeki MeÅŸe çifti, depremin ikinci günü yakınlarının yanına gelmek için EreÄŸli’ye yola çıktı. 2 günlük yolculuÄŸun ardından kentteki akrabalarına gelen çifti kaymakamlık öğretmenevine yerleÅŸtirdi. Deprem gününde doÄŸuma kısa bir süre kaldığını bilen MeÅŸe ailesi, EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne baÅŸvurdu. MeÅŸe çiftinin ilk çocuÄŸu Fadime bebek burada dünyaya geldi.

Baba olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan Zeki MeÅŸe, depremde evlerinin ciddi hasar gördüğünü belirterek, “Bindik arabaya ya nasip diyerek bu tarafa doÄŸru geldik. Amcamın kızı burada ikamet ediyor. 2 gün süren yolculuÄŸun ardından EreÄŸli'ye geldik. Burada Kaymakam Bey öğretmenevini tahsis etti. Onlardan Allah razı olsun. DoÄŸum hastanede oldu, çok şükür saÄŸlığı yerinde. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

BebeÄŸine Fadime adını verdiklerini ifade eden Zeki MeÅŸe, “Binaların 3'te 2'si gitmiÅŸti. Sadece canımız saÄŸ. Çocuk olacağı için orada kalamadık. GörmediÄŸimiz, yapmadığımız iyiliÄŸi buralarda gördük. EreÄŸli halkından da kaldığımız öğretmenevi çalışanlarından da Allah razı olsun. Havaların ısınması ile çocuÄŸumuzun da saÄŸlığı yerinde olursa 1 aya kadar dönmek istiyoruz. Akrabalarımız, toprağımız, ailemiz orada. Bir an önce evler falan yapılır inÅŸallah, Allah güç kuvvet verir devletimize."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo