Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLi'DE COŞKULU KUTLAMA

EREÄžLi'DE COÅžKULU KUTLAMA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ereğli’de coşkuyla kutlandı.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı EreÄŸli’de coÅŸkuyla kutlandı.

Gün içindeki kutlamalar Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın  makamında tebrikleri kabul etmesiyle baÅŸladı.  Atatürk Bulvarı’nda gerçekleÅŸtirilen törende  ise Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Niyazi UÄŸur ve Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, askeri aracın üzerinden halkı selamladı.

Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, günün anlam ve önemine iliÅŸkin yaptığı konuÅŸmada "Bugün büyük Atatürk’ün önderliÄŸinde Türk Milleti’nin yoktan var ettiÄŸi Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci kuruluÅŸ yıldönümünü kutlamanın gurur ve sevincini yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti egemenliÄŸin kayıtsız ÅŸartsız millete ait olduÄŸu bir temel üzerine kurulmuÅŸtur. Atatürk’ün kurduÄŸu Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir deÄŸerdir.”dedi.

Åžiirlerin  okunduÄŸu, Kdz. EreÄŸli Belediyesi Halk Oyunları ekibi tarafından gösterileri  yapıldığı etkinlik çeÅŸitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve tören geçiÅŸiyle son erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran6
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo