Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE CİNAYET !.

EREÄžLÄ°'DE CÄ°NAYET !.

Ereğli`de bir kişi yeğeni tarafından öldürüldü.


 

 EreÄŸli 'de ceza evinden çıkan ve maddi sıkıntıları olan Ali A., (40) kullanmak için istediÄŸi tarım aracını vermeyen amcası Dursun A.’yı av tüfeÄŸiye kafasından vurarak öldürdü.

Cinayet sonrası ormanlık alana kaçan Ali A.’nın yakalanması için jandarma ekiplerince bölgede geniÅŸ çaplı yakalama çalışması baÅŸlatıldı.
Olay ilçeye baÄŸlı Karakavuz Köyü’nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre; 3 hafta önce süre önce ceza evinden çıkan Ali A., köye yerleÅŸti. Bugün akÅŸam saatlerinde alkol alan Ali A., elinde av tüfeÄŸi ile amcası Dursun A.’nın evine giderek patpat olarak tabir edilen tarım aracını ödünç istedi. Evinin penceresinde olan amca Dursun A., yeÄŸenine alkollü olduÄŸu gerekçesiyle aracı vermedi. Ä°kili arasında çıkan tartışma sonrası Ali A., yanına bulan av tüfeÄŸi ile amcasına ateÅŸ etti. Tüfekten çıkan kurÅŸunlar Dursun A.’nın kafasına isabet etti. Olay sonrası Ali A., ormanlık alana kaçarken evdeki yakınları durumu jandarma ve saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri Dursun A’nın hayatını kaybettiÄŸini tespit ederken jandarma bölgede güvenlik önlemi aldı.

Ekipler, ormanlık alana kaçan katil zanlısı Ali A.’nın yakalanması için geniÅŸ çaplı çalışma baÅŸlattı. Dursun A.’nın cesedi yapılan olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Katil zanlısının yakalanması için bölgede baÅŸlatılan arama çalışmaları sürüyor.

EREÄžLÄ°'DE CÄ°NAYET !.

Ereğli`de bir kişi yeğeni tarafından öldürüldü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın13
şaşkın4
üzgün4
gülücük3
hayran2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo