Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE ÇEVRE ŞENLİĞİ YAPILACAK !

EREĞLİ'DE ÇEVRE ŞENLİĞİ  YAPILACAK !

Ereğli`de İnönü Parkı’nda Çevre Şenliği düzenleyecek.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi, Pazartesi günü saat 11.00’de Ä°nönü Parkı’nda Çevre ÅženliÄŸi düzenleyecek. Saat 10.45’de Ä°ÅŸ Bankası önünden kortej yürüyüşü yapılacak. ÅženliÄŸin bu yılki teması ‘Küresel Isınma’ olacak. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, çevre ÅŸenliÄŸine tüm vatandaÅŸları davet etti.

Her yıl 5-11 Haziran arasında kutlanan Çevre Haftası’nda, çeÅŸitli etkinliklerle farkındalık oluÅŸturmaya çalışan Kdz. EreÄŸli Belediyesi, 5 Haziran Pazartesi günü saat 11.00’de Ä°nönü Parkı’nda Çevre ÅženliÄŸi düzenleyecek, saat 10.45’de Ä°ÅŸ Bankası önünden baÅŸlayarak kortej yürüyüşü yapılacak.

Belediye ÅŸenliÄŸin temasını bu yıl “Küresel Isınma” olarak belirledi.

Etkinlik kapsamında Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin çeÅŸitli birimleri, okullar ve atık geri dönüşümü konusunda iÅŸbirliÄŸi yapılan kuruluÅŸlar ile birlikte yapılan çalışmalar sergilenecek, atölye çalışmaları  atölye çalışmaları gerçekleÅŸtirilecek.

Elektronik atıkları inceleme, tohum topu yapımı, bez çanta boyama gibi etkinliklerin yanı sıra açık alevde atık cam şekillendirme performans gösterisi ile okulların farklı atölyeleri şenlikte yer alacak.

Ayrıca bu yıl, dünyamızın ısınma sebebinden biri olan “sera etkisini” anlatmak amacıyla sera kuruldu. Åženlikte, Kdz. EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan uygulama ve tatbikat parkuru da çocukların ziyaretine sunulacak.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çevre şenliğine tüm vatandaşları davet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo