13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN

Ereğli`de bir kişi taksi durağını bastı. Bir kişi ağaç budarken elini kesti. Korona Virüs kaynaklı bir can kaybı daha yaşandı.

Gündem 3 yıl 1 ay 18 gün 1 saat 39 dakika önce 11698

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Korona Virüs kaynaklı bir can kaybı daha yaşandı.

Edinilen bilgilere göre İlçenin Uzun Mehmet Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören 83 yaşındaki Hüsniye C, hayatını kaybetti.

Vefatı kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçen Hüsniye C’nin cenazesi Korona Virüs tedbirleri alınarak defnedilmek üzere memleketi Karabük’ün Eskipazar ilçesine gönderildi.

AĞAÇ BUDARKEN ELİNİ KESTİ !.

Ereğli ‘de bir kişi ağaç budadığı sırada elini kesti.

Olay öğle saatlerinde ilçeye bağlı Bozhane mevkide meydana geldi. İddiaya göre 49 yaşında olduğu öğrenilen Zeki T. ağaç budadığı sırada motorlu testereyle sol elini kesti. Kanlar içinde kalan Zeki T. için 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Adrese kısa sürede ulaşan 112 sağlık ekipleri Zeki T.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. Zeki T.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

TAKSİ DURAĞINI BASTI

Ereğli ‘de geçtiğimiz gece saatlerinde taksiciyi gasp etmeye çalıştığı iddia edilen ve taksiye taş ile saldıran A.H.B., dün gece de durağı bastı. Cebindeki bira şişesini durak içinde kırarak kendisine zarar vermeye çalışan A.H.B. polis tarafından gözaltına alındı. Taksici esnafı A.H.B. den şikâyetçi olmak için karakolun yolunu tuttu.

Ereğli’ de geçtiğimiz gece saatlerinde Güldere mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre Kerim Ç. Nin kullandığı ticari taksiye binen A.H.B., gideceği adrese geldiğinde taksici Kerim Ç. Ye para vermeyeceğini söylemesi üzerine ikili arasında tartışma yaşanmıştı. Yaşanan tartışmada A.H.B., taksi sürücüsü Kerim Ç yi gasp etmeye çalışmış bunda da başarılı olamayınca eline aldığı taş ile taksinin camlarını kırarak araca da zarar vermişti.

Polis tarafından gözaltına alınan A.H.B. Cumartesi günü savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece saat 01.30 sularında taksi durağına gelen A.H.B., durak binası içerisine girerek montunun cebindeki bira şişesini yere vurarak kırdı. Elinde kalan ve parçalanan bira şişesi ile kendisine zarar vereceğini söyleyen A.H.B., durakta çalışanlara saldırdı. Dengesini kaybederek düşen A.H.B. için polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan A.H.B., tedavisinin ardından Gülüç Polis merkezine götürülerek ifade alındı. A.H.B. daha sonra serbest bırakıldı. Taksi durağında çalışan yaklaşık 10 kişilik grup A.H.B.’ den şikayetçi olmak için karakola gitti.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 10 saat 33 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 46 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 50 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 5 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 3 saat 3 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 23 saat 39 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 10 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 4 saat 14 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 saat 40 dakika önce KAZA ; 2 YARALI