Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`den 3 acı haber. Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz.


Erdemir’den emekli Osman Solmaz ve Ramazan Solmaz’ın babaları; Gazeteci Ä°brahim Solmaz, ErtuÄŸrul Solmaz, Ä°smail Solmaz ve Emre Solmaz ‘ın dedeleri Mehmet SOLMAZ vefat etmiÅŸtir. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Toyfanlı köyü mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

Kepez Mahallesi Ä°lyas Karaca Sokak sakinlerinden; Merhum Nevzat Sezer’in eÅŸi; Önder, Gül ve Rıza Sezer’in anneleri AyÅŸe SEZER vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına müteakip İlyas Karaca camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çaylıoğlu Ramazanlı köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Kars eÅŸrafından  ve Uzun Mehmet Mah. Çavdarlı sokak sakinlerinden; Merhum Asım Demir’in kardeÅŸi; Gülenaz Demir’in eÅŸi ;  Remziye ,Turgut Demir ve Aysen Balcı’nın babaları; Yüksel, Gürsel, Ayten, Murat, FatoÅŸ, Sevilay Ve Fadime  Demir’in Amcaları; Erdemir çalışanlarından Oktay Balcı ve Cennet YaÄŸmur Demir’in kayınpederleri; Erdemir’den Emekli Atıf DEMÄ°R vefat etmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi bugün  Cuma Namazına müteakip Çavdarlı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.    

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo