Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`nin 4 ayrı mahallesinden acı haberler geldi.


Murtaza Mahallesi sakinlerinden ; merhume Zeynep Toplu  ve merhum Hakkı  Toplu’nun oÄŸulları; Güler Toplu’nun eÅŸi; Hakkı, Zeynep ve Merhum Hakan Toplu’nun babaları ; Hilal, Åževval, Berra ve Ahmet Hakan’ın dedeleri; Erdemir'den emekli Abdullah TOPLU vefat etmiÅŸtir.

 

Hamzafakıhlı Mahallesi sakinlerinden; merhum Savim Åžaban KarataÅŸ ve merhume Hava KarataÅŸ’ın oÄŸulları; merhum Engin, Ä°lyas, Ali Ve Ä°brahim KarataÅŸ ile Meryem Tükenmez’in kardeÅŸleri; Erken ve Erhan KarataÅŸ Ä°ie Seyhan Ölmez’in babaları; Emine KarataÅŸ’ın eÅŸi; Åžoför esnaflarından Åžaban KARATAÅž vefat etmiÅŸtir.

 

Kavaklık Mahallesi Halkapınar sokak sakinlerinden ; Fatma, Emine, Kezban, Gülsüm Hüseyin ve Adem KarakaÅŸ’ın babaları; Recep, Karaman, Erhan Çakır, ve Ziya KarakaÅŸ’ın kayınpederleri; Erdemir’den emekli Ahmet Karagöz’ün eniÅŸtesi; Fatma KarakaÅŸ’ın eÅŸi; Erdemir'den emekli Hasan KARAKAÅž vefat etmiÅŸtir.

 

Sarıkokmaz Mahallesi sakinlerinden; Merhum Ali Aki ve  Merhume Nurhandan Aki’nin oÄŸulları;  Gizem Açıkgöz ve Tayhan Aki’nin babaları; Cemil Açıkgöz’ün kayınpederi; Mina  ve Alikayra ‘Nın dedeleri; GülÅŸah ve Gülcan’ın dayıları Ayhan AKÄ° vefat etmiÅŸtir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün2
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo