Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

6 ayrı acı. Son yolculuklarına uğurlanıyorlar..


Bağlık Mahallesi sakinlerinden Selma Akyüz’ün eşi, Dr.Hakan Akyüz, Adnan Akyüz, Mehmet Akyüz ve Volkan Akyüz’ün babaları, Merhum Mehmet Akyüz, Merhum Ali Akyüz, Merhum Hatice Bahadır ve Huriye Bahadır’ın kardeşi, Cafer AKYÜZ vefat etmiştir.

 

Merhum İshak Doğan ve merhume Meryem Doğan’ın Oğlu,Büşra Doğan ve Hande Doğan’ın babası,Fatma Doğan’ın eşi, Memnune Öztürk, Mevlüde Likoğlu ve İsminaz Öztürk’ün kardeşi Mahmut DOĞAN vefat etmiştir.

 

Kocaali Mahallesi Ahmetçikler sokak sakinlerinden Milmiye Demirel’in eşi, Serkan Demirel ve Sevilay Karadeniz’in babaları, Ceyhun Demirel,Yusuf Demirel, Tolga, Talha, Samet Karadeniz’in dedeleri, Safiye Demirel’in Kayınpederi, İsmail DEMİREL vefat etmiştir.

 

Mehmet, Mustafa ve Muharrem Akbaş İle Şerife Yıldız ,Ayşe Kaya, Hatice Demirtaş’ın Babaları,Lütfiye Akbaş’ın eşi, Rıza oğlu İsmail AKBAŞ vefat etmiştir.

 

Eski Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Akman’ın Oğlu, Merhum İlhami Akman’ın kardeşi, Şükran Çırakoğlu’nun Abisi, Sarpcan ve Berkcan’ın babası, Gazeteci Cahit AKMAN vefat etmiştir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Eski İlçe Başkanlarından Cüneyt Akın annesi Neriman Akın vefat etmiştir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük2
kızgın2
hayran1
şaşkın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo