21 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 6 ay 26 gün 23 saat 57 dakika önce 2674

Haberi Paylaşın

Ereğli eski esnaflarından Merhum Ekber Onat’ın eşi; Hamdi Onat ve Hadi Onat’ın anneleri ;Gülseren Onat ile merhume Bedriye Onat’ın kayınvalideleri ;Uğur, Onur, Müge ve Hamdi Onat’ın babaanneleri Sevim ONAT vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozhane Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

Korubaşı Mahallesi Pençes Sokak sakinlerinden; merhum Recep ve merhume Emine Deniz’in oğulları; Gülsevim Deniz’in eşi; İbrahim ve Recep Deniz ile Nuray Güler,Tülay Ağar ve Gülay Altay’ın babaları; merhume Nuran Özdemir, Merhum Turan Deniz, Nurten Aydeniz, İsmail Deniz, Merhume Hatice Deniz ve Sevgi Kürekçi’nin ağabeyleri; Aysel Deniz, Ayşe Deniz, merhum Ahmet Güler, Ereğli Belediyesi Personellerinden Yıldıray Ağar ve Necdet Altay’ın kayınpederleri Majestik Necati DENİZ vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi barın öğle namazını müteakip Korubaşı Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler Saat 12:00’de Pazar Taksi arkasından araç kaldırılacaktır.

Sarıkokmaz Mah. Karga Sokak sakinlerinden; Barış Göktaş’ın Kızı; Ayşe, Duran, Aslı, Arzu, Zuhal, Işıl, Nihat Ve Kerem’in kardeşleri; Emrah ve Emre Hanahmetoğlu’nun anneleri; Turgay Hanahmetoğlu’nun eşi Sevgül HANAHMETOĞLU vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip Güldere Mah. Cami’inde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

E.Ortacı Köyü sakinlerinden; Merhum Hidayet Eroğlu’nun Eşi; Tevfik, Selahattinaslan, Mehmet,Nevzat ve Tacettin Eroğlu’nun anneleri Havva EROĞLU vefat etmiştir.

Merhumenin Cenazesi bugün öğle Namazına Müteakip Ortacı Köyü Dal Mahallesinde toprağa verilecektir.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 12 saat 25 dakika önce CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU !
4 gün 21 saat 31 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
5 gün 13 saat 57 dakika önce KAZADAN ACI HABER !
2 gün 8 saat 20 dakika önce OKULLAR TATİL EDİLDİ !
4 gün 9 saat 8 dakika önce EREĞLİ'DE KAZA ; 9 YARALI
5 gün 13 saat 33 dakika önce KÜME DÜŞTÜK !
5 gün 9 saat 9 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI !
4 gün 21 saat 57 dakika önce "İNSANLARI GAZA GETİRİYOR "
3 gün 15 saat 6 dakika önce FLAŞ AÇIKLAMALAR !