Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


EreÄŸli eski esnaflarından Merhum Ekber Onat’ın eÅŸi; Hamdi Onat ve Hadi Onat’ın anneleri ;Gülseren Onat ile merhume Bedriye Onat’ın kayınvalideleri ;UÄŸur, Onur, Müge ve Hamdi Onat’ın babaanneleri Sevim ONAT vefat etmiÅŸtir.             

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozhane Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Korubaşı Mahallesi Pençes Sokak sakinlerinden; merhum Recep ve merhume Emine Deniz’in oÄŸulları; Gülsevim Deniz’in eÅŸi; Ä°brahim  ve Recep Deniz ile  Nuray Güler,Tülay AÄŸar ve Gülay Altay’ın babaları; merhume Nuran Özdemir, Merhum Turan Deniz, Nurten Aydeniz, Ä°smail Deniz, Merhume Hatice Deniz ve Sevgi Kürekçi’nin aÄŸabeyleri; Aysel Deniz, AyÅŸe Deniz, merhum Ahmet Güler, EreÄŸli Belediyesi Personellerinden Yıldıray AÄŸar ve Necdet Altay’ın kayınpederleri Majestik Necati DENÄ°Z vefat etmiÅŸtir.    

Merhumun cenazesi barın öğle namazını müteakip Korubaşı Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra mahalle mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler  Saat 12:00’de Pazar Taksi arkasından araç kaldırılacaktır.

 

Sarıkokmaz Mah. Karga Sokak sakinlerinden; Barış GöktaÅŸ’ın Kızı;  AyÅŸe, Duran, Aslı, Arzu, Zuhal, Işıl, Nihat Ve Kerem’in kardeÅŸleri; Emrah ve Emre HanahmetoÄŸlu’nun anneleri; Turgay HanahmetoÄŸlu’nun  eÅŸi Sevgül HANAHMETOÄžLU vefat etmiÅŸtir.             

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip Güldere Mah. Cami’inde cenaze namazı kılındıktan sonra Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

E.Ortacı Köyü sakinlerinden; Merhum Hidayet EroÄŸlu’nun EÅŸi; Tevfik, Selahattinaslan, Mehmet,Nevzat ve Tacettin EroÄŸlu’nun anneleri Havva EROÄžLU  vefat etmiÅŸtir.       

Merhumenin Cenazesi bugün öğle Namazına Müteakip  Ortacı Köyü Dal Mahallesinde topraÄŸa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük4
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo