13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 2 ay 5 gün 4 saat 26 dakika önce 2580

Haberi Paylaşın

Kocaali Mahallesi sakinlerinden; merhum Kazım Keskin’in eşi; Ayten, Şerif,Gülten ve Fikret Keskin’in anneleri; Fuat, Filiz, Deniz ile Melek’in babaanneleri; Gülden, Şeynur, Ayşegül, Ömer ve Ergün’ün anneanneleri; Cevdet, İrfan İle İsmet’in kayınvalideleri Melek KESKİN vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kocaali Merkez Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verilecektir.

Süleymanlar Mahallesi sakinlerinden; merhum Hüseyin Yasak’ın eşi; Erdoğan, Yakup ve Şehriban Yasak’ın anneleri; Meltem,Selda,Bülent Veserkan Yasak’ın babaanneleri Havva YASAK vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını Müteakip Süleymanlar Mahallesi camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Gökme Mahallesi aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Elmatepe Mahallesi sakinlerinden; merhum Hacı İsmail Aytar’ın eşi; Havva, Melek ve İbrahim Aytar’ın anneleri; Sanayi esnaflarından Mustafa Aytekin’in kayınvalidesi ; Ayhan Aytekin’in anneannesi; Umut Oto sahiplerinden Osman,Murat ile Ömer Aytar’ın babaanneleri Emine AYTAR vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip İnallı camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra İnallı mezarlığında toprağa verilecektir.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 5 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 20 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 3 saat 18 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 21 saat 35 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 18 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 4 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 22 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 2 saat 12 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI