Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz


Kocaali Mahallesi sakinlerinden;  merhum Kazım Keskin’in eÅŸi; Ayten, Åžerif,Gülten ve Fikret Keskin’in anneleri; Fuat, Filiz, Deniz ile Melek’in babaanneleri;  Gülden, Åžeynur, AyÅŸegül, Ömer ve Ergün’ün anneanneleri; Cevdet, Ä°rfan Ä°le Ä°smet’in kayınvalideleri Melek KESKÄ°N vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kocaali Merkez Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

Süleymanlar Mahallesi sakinlerinden; merhum Hüseyin Yasak’ın eÅŸi;  ErdoÄŸan, Yakup ve Åžehriban Yasak’ın anneleri; Meltem,Selda,Bülent Veserkan Yasak’ın babaanneleri Havva YASAK vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını Müteakip Süleymanlar Mahallesi  camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Gökme Mahallesi aile mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Elmatepe Mahallesi sakinlerinden;  merhum Hacı Ä°smail Aytar’ın eÅŸi; Havva, Melek ve Ä°brahim Aytar’ın anneleri; Sanayi esnaflarından Mustafa Aytekin’in kayınvalidesi ; Ayhan Aytekin’in anneannesi; Umut Oto sahiplerinden Osman,Murat ile Ömer Aytar’ın babaanneleri Emine AYTAR vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ä°nallı camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Ä°nallı  mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük3
hayran1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo