13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 2 ay 21 gün 20 saat 52 dakika önce 1988

Haberi Paylaşın

Kıyıcak Mahallesi sakinlerinden; merhum Halil Ürkmez ve Hidayet Ürkmez’in oğulları; Halil, Bünyamin ve Yusuf’un babaları; Merhum eski muhtar İbrahim Ürkmez’in damadı; Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın kuzeni; Aygül Ürkmez’in eşi Mustafa ÜRKMEZ vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kıyıcak Merkez Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kıyıcak Merkez Mezarlığında toprağa verilecektir.

Orhanlar Mahallesi sakinlerinden ; merhume Hatice Özdemir’in eşi; Merhum Murat Özdemir, Neşe Alparslan, Mehlika Özdemir ve Ümit Özdemir’in babaları; İsmail Alparslan’ın kayınpederi; Derya ve Beyza Alparslan’ın dedeleri; Erdemir’den emekli Alaattin ÖZDEMİR vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Cami (Orhangazi Camii) nde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

Cemaller Köyü Bakımevi Mahallesi sakinlerinden; Merhum Recep oğlu ;Mustafa,Ramazan,Asiye,Fadime ve Gülümser Aydoğdu’nun ağabeyleri; Erkan,Serkan,Sercan ve Zehra Aydoğdu’nun babaları; merhume Semra Aydoğdu’nun eşi Muhammet AYDOĞDU vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına Müteakip Cemaller Köyü Bakımevi Mahallesinde cenaze namazı kılındıktan sonra Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 19 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 14 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 8 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
14 saat 24 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 16 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI