13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 3 ay 4 gün 8 saat 17 dakika önce 1595

Haberi Paylaşın

Orhanlar Mahallesi, Yalı Caddesi Sakinlerinden İlçemiz Eski Müftülerinden Merhum Mehmet Ali Çimenoğlu Ve Merhume Hatice Dudu Çimenoğlu’nun Oğulları, Merhume Türkan Çimenoğlu’nun Eşi,Sezai Çimenoğlu ile Alaplı Eski Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu’nun babaları, Emel ve Dilek Çimenoğlu’nun kayınpederleri, Tuğçe, Barış, Seniye, Bulut’un dedeleri, Yıldırım, Önay, Atila, Cengiz Alper Alpago’nun enişteleri, Kdz.Ereğli eşrafından Rıdvan ÇİMENOĞLU vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün (28.01.2020 Salı) öğle namazına Müteakip Bozhane Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

Sarıkokmaz Mahallesi, Aktaş Sokak sakinlerinden Asiye Menteşe, Emine Zaralıoğlu, Muhammet, Osman, Ramazan ile Ömer Harbi’nin babaları ,Hanife Harbi, Havagül Harbi, Hasan Menteşe ve Erol Zaralıoğlu’nun kayınpederleri, Mahmut, Mustafa, Miraç, Emre, Fatmanur, Abdullah, Gülşen, Neslihan, Halime, Faruk ve Sümeyye’nin dedeleri, Fatma Harbi’nin eşi, Mustafa HARBİ vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün (28.01.2020 Salı) saat 11:00’de evinin önünde helallik alındıktan sonra öğle namazına müteakip Aktaş Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Aktaş Mezarlığında toprağa verilecektir.

Elmatepe Mahallesi Karagöz Sokak sakinlerinden Yaşar Gezer,Metin Gezer,Muhammet Gezer ve Emine Durusoy’un anneleri,merhum Selahattin Gezer’in eşi,Naciye GEZER vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alaplı Çatak köyünde toprağa verilecektir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 8 saat 2 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 23 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 6 saat 15 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 3 saat 19 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 2 saat 53 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 32 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 21 saat 8 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 7 saat 36 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 1 saat 43 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 5 saat 9 dakika önce KAZA ; 2 YARALI