Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Orhanlar Mahallesi, Yalı Caddesi Sakinlerinden Ä°lçemiz Eski Müftülerinden Merhum Mehmet Ali ÇimenoÄŸlu Ve Merhume Hatice Dudu ÇimenoÄŸlu’nun OÄŸulları, Merhume Türkan ÇimenoÄŸlu’nun EÅŸi,Sezai ÇimenoÄŸlu ile Alaplı Eski Belediye BaÅŸkanı Dr.Nevzat ÇimenoÄŸlu’nun babaları, Emel ve Dilek ÇimenoÄŸlu’nun kayınpederleri, Tuğçe, Barış, Seniye, Bulut’un dedeleri, Yıldırım, Önay, Atila, Cengiz Alper Alpago’nun eniÅŸteleri, Kdz.EreÄŸli eÅŸrafından Rıdvan ÇİMENOÄžLU vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün (28.01.2020 Salı) öğle namazına Müteakip Bozhane Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Sarıkokmaz Mahallesi, AktaÅŸ Sokak sakinlerinden Asiye MenteÅŸe, Emine ZaralıoÄŸlu, Muhammet, Osman, Ramazan ile Ömer Harbi’nin babaları ,Hanife Harbi, Havagül Harbi, Hasan MenteÅŸe ve Erol ZaralıoÄŸlu’nun kayınpederleri, Mahmut, Mustafa, Miraç, Emre, Fatmanur, Abdullah, GülÅŸen, Neslihan, Halime, Faruk ve Sümeyye’nin dedeleri, Fatma Harbi’nin eÅŸi, Mustafa HARBÄ° vefat etmiÅŸtir. 

Merhumun cenazesi bugün (28.01.2020 Salı) saat 11:00’de  evinin önünde helallik alındıktan sonra öğle namazına müteakip AktaÅŸ Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra AktaÅŸ Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Elmatepe Mahallesi Karagöz Sokak sakinlerinden YaÅŸar Gezer,Metin Gezer,Muhammet Gezer ve Emine Durusoy’un anneleri,merhum Selahattin Gezer’in eÅŸi,Naciye GEZER vefat etmiÅŸtir.              

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alaplı Çatak köyünde toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo