Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Sarıkokmaz Mahallesi sakinlerinden; Merhum Durdu Uludağ ve Merhume Havva Uludağ’ın oğulları; Durmuş, Hüseyin, Harun, Hasan ve Mevlüt Uludağ’ın kardeşleri; Zekiye Uludağ’ın  eşi; Serkan, Nazmiye,Semra  ve Merhum Volkan Uludağ’ın babaları ; Yaşariye Uludağ’ın kayınpederi Sabahattin ULUDAĞ vefat etmiştir.   

Merhumun Cenazesi bugün  Cuma namazına müteakip  Sarıkokmaz Mahallesi Aktaş sokaktaki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Korubaşı Mahallesi sakinlerinden; Merhum Şaban Karakuş’un eşi; Günay Dağhan ,Merhume Tülay Bozkurt,Nuran Aydın,Mürvet Altay,Suzan Karaduman ile Sabri,Basri ve Hayri Karakuş’un anneleri Zehra KARAKUŞ vefat etmiştir.               

Merhuemenin cenazesi bugün İkindi namazına  Müteakip Korubaşı Camiinde Cenaze namazı kılındıktan Sonra Korubaşı Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Üçköy Köyü’den; Erdemir ‘den emekli Merhum Süleyman Erdem ve Merhume Ayşe Erdem’in oğulları; Belgin, Halime ve Sertan Erdem’in babaları; Zülfiye Erdem’in eşi Hasan ERDEM vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına müteakip Üçköy köyü camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Köy Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo