Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Orhanlar mahallesi sakinlerinden; merhum Halil İbrahim Öner’in eşi; Aynur, Neşe ve Önde Öner’in anneleri; Toprak, Doğa ve Irmak’ın büyükanneleri Müzeyyen ÖNER vefat etmiştir.

 Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bozhane Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Kandilli Beldesi Gökçeler  mahallesi  ve Ereğli Bağlık Mahallesi sakinlerinden; merhum Hasan Egeli, Gülerman Kunul, Elektrikçi Özcan Egeli; Erdal Egeli ve Özlem Turgut’un anneleri; merhume  Sabriye Egeli, Şerife Egeli, Nurten Egeli, Elektrikçi Tacettin Kunul ve Hasan Turgut’un kayınvalideleri; Mustafa Egeli’nin eşi  Nazikar EGELİ vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gökçeler Mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler için Saat 14:00 de  eski Terminal arkası dürümcü önünden araç kaldırılacaktır.

 

Ortacami sakinlerinden; Erdemir’den Emekli Halik Koçak’ın eşi; Şenay, Şenol,Ferdi ve İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Şendoğan Koçak’ın anneleri Gülbahar KOÇAK vefat etmiştir.    

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip ortacami Orhangazi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Belen Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo