Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Orhanlar Mahallesi Sakinlerinden Aytül Böncü'nün eşi, emekli öğretmen İsmail Böncü ve Zerrin Böncü'nün babaları,merhume Safiye Kalaycı,Gülay Böncü ve Zülfiye Yanar'ın kardeşleri Ayfer Özdemir Karakaya,Duygu Özdemir Ertekin Karakaya Arda ve Gözde Böncü'nün dedeleri Nülifer Böncü'nün kayınpederi, Ereğli Kömür İşletmelerinden emekli tornacı Sabri BÖNCÜ vefat etmiştir.               

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına mütakip Bozhane Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kestaneci Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Ören Mahallesi sakinlerinden Şükrü Korkmaz' ın eşi Sevim,Fehmi,Şevki  Korkmaz ve Hayriye Demirbaş 'ın  anneleri Hatice KORKMAZ vefat etmiştir.         

 Merhumenin cenazesi bugün  öğle namazına mütakip Ören Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Ören Kavucaktaş Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Saliha Şanlı 'ın  eşi Emel ve Sibel Şanlı'nın babaları, Şanlı Akgün,Derin Akgün,ve Sarp Akkerman'ın dedeleri ,Tolga Akkerman ve Hakan Akkün'ün kayınpederi  Cemil Erol ŞANLI vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına mütakip Alaplı Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Gökme Mahallesi sakinlerinden Mustafa,Engin Çakır ve Nedime Oksun'un anneleri  Cihan ,Canan, Nihan, Hakan,Nihal Çakır ve Akın ile Oya Oksun'un babaneleri Ümran Çakır ve Fatma Çakır'ın kayın validesi Vesile ÇAKIR vefat etmiştir.            

  Merhumenin cenazesi bugun ikindi namazına mütakip Bozhane Camiinde kılınacak cenaze Namazı'nın ardından Gökme Mahallesı aile mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo