14 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 3 ay 22 gün 9 saat 13 dakika önce 1452

Haberi Paylaşın

Gülüç Çengelburnu sakinlerinden; Habibe Aksu’nun eşi; Deniz, Selçuk ve Ufuk Aksu’nun babaları; Kemal, Kadri ve Kadir Aksu’nun kardeşleri Hasan AKSU vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülüç Site Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Gülüç Mezarlığında toprağa verilecektir.

Akarca Mahallesi Şakir Reis sokak sakinlerinden; merhum Hasan ve merhume Emine Kanburoğlu’nun kızları; Fidan Sezer, İsmail Kanburoğlu ile Necla Kanburoğlu’nun kardeşleri; Hasan, Duygu,Fidan ve Murat Kanburoğlu’nun halaları; Zühre Kanburoğlu’nun görümcesi; Zafer ,Abdullah,Evren,Emine ile Banu Sezer’in teyzeleri; Tat Metal çalışanlarından Mali Müşavir Neriman KANBUROĞLU Vefat Etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozhane Camiinde cenaze namazı kIlındıktan sonra Kestaneci Mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

Yunuslu Köyü sakinlerinden; Merhume Durkadın Dönmez’in eşi; İbrahim,Mehmet, Ali ve Rasim Dönmez ile Nazmiye Gümüşakça’nın babaları; Merhum Nazım Dönmez’in kardeşi; Ergün,Özgür,Onur ve Uğurcan’ın dedeleri; Yunuslu Köyü Muhtarı Asım Dönmez’in Büyük amcası Ali DÖNMEZ vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle amazına Müteakip Yunuslu Köyü Yakalar Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Köy Mezarlığında toprağa verilecektir.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 9 saat 43 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 5 saat önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 2 saat 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 4 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 22 saat 49 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
9 saat 17 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 6 saat 56 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 3 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 8 saat 3 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !