Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Gülüç Çengelburnu sakinlerinden; Habibe Aksu’nun eşi; Deniz, Selçuk ve Ufuk Aksu’nun babaları; Kemal, Kadri ve Kadir Aksu’nun kardeşleri Hasan AKSU vefat etmiştir.             

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülüç Site Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Gülüç Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Akarca Mahallesi Şakir Reis sokak sakinlerinden; merhum Hasan ve  merhume Emine Kanburoğlu’nun kızları; Fidan Sezer, İsmail Kanburoğlu ile Necla Kanburoğlu’nun kardeşleri; Hasan, Duygu,Fidan ve Murat Kanburoğlu’nun halaları; Zühre Kanburoğlu’nun görümcesi; Zafer ,Abdullah,Evren,Emine ile Banu Sezer’in teyzeleri; Tat Metal çalışanlarından Mali Müşavir Neriman KANBUROĞLU Vefat Etmiştir.               

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozhane Camiinde cenaze namazı   kIlındıktan sonra Kestaneci Mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Yunuslu Köyü sakinlerinden; Merhume Durkadın Dönmez’in eşi; İbrahim,Mehmet, Ali ve Rasim  Dönmez ile Nazmiye Gümüşakça’nın babaları; Merhum Nazım Dönmez’in kardeşi; Ergün,Özgür,Onur ve Uğurcan’ın dedeleri; Yunuslu Köyü Muhtarı Asım Dönmez’in Büyük amcası Ali DÖNMEZ vefat etmiştir.      

Merhumun cenazesi bugün öğle amazına Müteakip Yunuslu Köyü Yakalar Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Köy Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo