14 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 4 ay 23 saat 12 dakika önce 1714

Haberi Paylaşın

Ketenciler Köyü Kahyalar Mahallesi sakinlerinden; Gülistan Akman’ın eşi; Yeşim,Emre ve Batuhan’ın babaları; Ersin , Birsen,İsa ve Musa Akman’ın kardeşleri; Aksoypen çalışanlarından İhsan AKMAN vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ketenciler köyü Kahyalar Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.

Elmacı Köyü ve Uzunçayır Mahallesi sakinlerinden; Merhume Hatice Turan’ın eşi; Hatice, Yaşar Kızıl ve Sevda Turan’ın babaları; Halil Turan’ın kardeşi Mehmet TURAN vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Elmacı Köyü Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.

Cenazeye Katılmak İsteyenler İçin Saat 11:00’de Kepez Diş Hastanesi önünden araç kaldırılacaktır.

Kdz.Ereğli Eşrafından; Merhum Hasan Reşat İle Merhume Fatma Şayan’ın Oğulları ; Merhum Ecvet Direkçi,Merhum Ruhsar Tufan Ve Zerrin Direkçi’nin Kardeşleri; Pervin,Özer,Batuhan,Gizem Ve Doğuhan’ın Amcaları; Işıl,Tülin Ve Tuba’nın dayıları; Nesrin Direkçi’nin eşi Ömür DİREKÇİ vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün İkindi Namazına Müteakip Ali Molla Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhum Abdulkadir Ve Merhume Safiye Şahin’in Oğulları; Safiye Şahin’in Eşi; Yaşariye Uludağ,Dilek Çelik,Melek Meriçli Ve Fatma Hellacı’nın babaları; Serkan Uludağ,Abdullah Çelik,Serdar Meriçli, ve Oktay Hellacı’nın kayınpederleri; Ereğli Orman İşletme Müdürlüğünden emekli Hüseyin ŞAHİN vefat etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Kozlu Uzungüney Köyü Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Köy Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 9 saat 1 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 21 saat 2 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 17 saat 29 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 16 saat 30 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 11 saat 37 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 7 saat 7 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 8 saat 32 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 12 saat 7 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 19 saat 56 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 20 saat 20 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!