Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Ketenciler Köyü Kahyalar Mahallesi sakinlerinden; Gülistan Akman’ın eÅŸi; YeÅŸim,Emre ve Batuhan’ın babaları; Ersin , Birsen,Ä°sa ve Musa Akman’ın kardeÅŸleri; Aksoypen çalışanlarından  Ä°hsan AKMAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ketenciler köyü Kahyalar Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra köy mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Elmacı Köyü  ve Uzunçayır Mahallesi sakinlerinden; Merhume Hatice Turan’ın eÅŸi; Hatice, YaÅŸar Kızıl ve Sevda Turan’ın babaları; Halil Turan’ın kardeÅŸi Mehmet TURAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Elmacı Köyü Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra köy mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

Cenazeye Katılmak Ä°steyenler İçin Saat 11:00’de Kepez DiÅŸ Hastanesi  önünden araç kaldırılacaktır.

 

Kdz.EreÄŸli EÅŸrafından; Merhum Hasan ReÅŸat Ä°le Merhume Fatma Åžayan’ın OÄŸulları ; Merhum Ecvet Direkçi,Merhum Ruhsar Tufan Ve Zerrin Direkçi’nin KardeÅŸleri; Pervin,Özer,Batuhan,Gizem Ve DoÄŸuhan’ın Amcaları; Işıl,Tülin Ve Tuba’nın dayıları; Nesrin Direkçi’nin eÅŸi Ömür DÄ°REKÇİ vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün İkindi Namazına Müteakip Ali Molla Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Merhum Abdulkadir Ve Merhume Safiye Åžahin’in OÄŸulları; Safiye Åžahin’in EÅŸi; YaÅŸariye UludaÄŸ,Dilek Çelik,Melek Meriçli Ve Fatma Hellacı’nın babaları;  Serkan UludaÄŸ,Abdullah Çelik,Serdar Meriçli, ve Oktay Hellacı’nın kayınpederleri; EreÄŸli Orman Ä°ÅŸletme Müdürlüğünden emekli Hüseyin ÅžAHÄ°N vefat etmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Kozlu Uzungüney Köyü Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Köy Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo