Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Hamzafakıhlı Mahallesi Eski Muhtarı Mehmet Altıay,Orman Ä°ÅŸletmesinden emekli Recep Altıay,Erdemir'den emekli Formen Kadir Altıay ,Havva Turan ve YaÅŸar Çınar’ın anneleri; Hamzafakıhlı Muhtarı Ä°smail Altıay’ın babaannesi Asiye ALTAY vefat etmiÅŸtir.              

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ebetaşı Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Ebetaşı mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Elmacı Köyü sakinlerinden ; merhum Mehmet Adıgüzel’in oÄŸlu; Selahattin,Alaattin, Erdal,Hüseyin ve Hasan Adıgüzel’in babaları; Zehra Adıgüzel’in  eÅŸi; Åžaban hoca Åžaban ADIGÃœZEL vefat etmiÅŸtir.    

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Elmacı köyü Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Kocaali Mahallesi sakinlerinden; Müzeyyen,Nazlı ,Sevim,Gülten ve Çilek Halk Otobüsü sahiplerinden Yakup Kara’nın babaları; YaÅŸar Akar,Faik Dündar,Baki Akar, ve Muzaffer Çetin’in kayınpederleri Adem KARA vefat etmiÅŸtir.   

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kocaali Mahallesi camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra mahalle mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Bartın Esnaflarından Merhum Ä°rfan Çay’ın eÅŸi; Merhum Halil Çay,Sabriye Dadak ve Zühre Yılmaz’ın anneleri; Ä°rfan ve Ozan Çay’ın babaanneleri; EreÄŸli Belediyesi personeli  UÄŸur Yılmaz’ın anneannesi Asiye ÇAY vefat etmiÅŸtir               

Merhumenin cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Bartın Yıldız Köyünde toprağa verilecektir.

 

 

Sücüllü Köyü eÅŸrafından ; Merhum Asım Sayın’ın eÅŸi; Emel Aydın , Murat Sayın ve Asım Sayın’ın anneleri; Ali Osman Pulat,Gülten TaÅŸdelen,YaÅŸar ErdoÄŸan ve Ä°lçemiz Ziraat Odası BaÅŸkanı Adil Pulat’ın kızkardeÅŸleri Zehra SAYIN vefat etmiÅŸtir.               

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sücüllü Köyü Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo