Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

21 Aralık Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Åžerife KILIÇ  

Ova Köyü Sakinlerinden Cevat Kılıç’ın EÅŸi,Hatice,Emine,Züleyha,Gülcan Ve AyÅŸe’nin Anneleri,Hüseyin Karaduman’ın Kayınvalidesi Åžerife KILIÇ Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Ova Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

YaÅŸare SARI 

Elmatepe Mahallesi Ä°nallı Sokak Sakinlerinden Merhum Ambarcı Mustafa Sarı’nın EÅŸi,ZontaÅŸ Kargodan Emekli,Ä°brahim Ve Ä°smail Sarı’nın Anneleri,Zelvet Ve Emine Sarı’nın Kayınvalideleri YaÅŸare SARI Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumumenin Cenazesi Bugün İnallı Camiinde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Kışla Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Åžaban YILMAZ   

Armutlucuma Aydın Köyü Saka Mahallesi Sakinlerinden Mustafa Gürsoy’un Kayınpederi,T.T.K’dan Emekli,Åžaban YILMAZ Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Armutlucuma Aydın Köyü Saka Mahalllesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir

Nihat SARAL      

Suna Saral’ın EÅŸi,Birkan Ve Mustafa Saral’ın Babaları,Harun,Ali Ve Hüseyin Saral’ın Abileri,Murat Ve Vedat Alagöz’ün EniÅŸteleri,Merhum Mustafa Ve Saniye Saral’ın OÄŸlu,Kandilli Belediye BaÅŸkanlarından Nihat SARAL Vefat EtmiÅŸtir               

Merhumun Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Cenaze Namazından Sonra Kandilli Şehitlik Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo