Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

4 Kasım`da Ereğli`de vefat edenler


Güldere Mahallesi Sakinlerinden; Ali Ve Osman Mahmudoğlu’nun anneleri; Sabire,Mavili,Sultan, Elmas,Emine Ve Zinnet’in anneanneleri; Yusuf,Mustafa,Ümit, Ali Osman, Ali Yavuz, Emine ve Asiye Mahmudoğlu’nun Babaanneleri Pamuk MAHMUDOĞLU vefat etmiştir.               

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

*********

Akarca Mahallesi Fota Sokak Sakinlerinden; Halit Ergüven,Fuat Ergüven,Gül Yılmaz Ve Aysel Çan’ın Babaları; Bayburtlular Dernek Başkanı Ve Ereğli Kent Konseyi Genel Sekreteri Cengiz Yılmaz Ve Yeşim Ertürk’ün Kayınpederleri; Atakan Ve Tuvana Yılmaz’ın Dedeleri; Gülsüm Ergüven’in Eşi Geredeli Marangoz İsmail ERGÜVEN vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Orta cami Orhangazi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

*****

Aktaş Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Ali ve Merhume Firdevs Avcılar’ın oğulları; merhum Mustafa ve Merhume Lütfiye Çelik’in damatları; Hayriye Avcılar’ın eşi; Aslı Özer, Aykut Avcılar ve Alper Avcılar’ın babaları; Rüzgar,Toprak ve Cansu Avcılar’ın dedeleri Niyazi AVCILAR vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Aktaş Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Aktaş mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo