16 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 4 yıl 7 ay 22 gün 4 saat 37 dakika önce 1829

Haberi Paylaşın

Emine BAŞARIR 12/09/2019

Balı Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Mehmet Başarır’ın Eşi; İsmail Başarır,Nuran Biçer,Merhume Hatice Benli,Zehra Talaş Ve Merhum Kadir Başarır’ın Anneleri; Mehmet Başarır,Hanife Başarır Ve Ufuk Başarır’ın Babaanneleri; Eray Talaş,Nalan Biçer Ve Nesrin Atamer’in Anneanneleri Emine BAŞARIR Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Balı Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Mahalle Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Ayşe ÖZEN 12/09/2019

Keşkek Köyü Sakinlerinden; T.T.K’dan Emekli İsmail Özen’in Eşi; Nevzat,Nihat,Hasan,Safiye, Sedat Ve Ramazan Özen ’in Anneleri; Damla Ve Batuhan Zırhlı’nın Anneanneleri; Nazmiye Özen’in Babaannesi Ayşe ÖZEN Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Keşkek Köyü Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Fatma ORHAN 12/09/2019

Kdz.Ereğli Öğberler Köyü Sakinlerinden; Merhum İlyas Orhan’ın Eşi; Ahmet Orhan ,Mehmet Orhan Ali Orhan ,Bergüzar Yıldızhan Ve Hakibar Semerci’nin Anneleri; Hakan Ve Erhan Yıldızhan’ın Anneanneleri Fatma ORHAN Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Öğberler Köyü Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Köy Mezarlığında Toprağa Verilecektir.Cenazeye Katılmak İsteyenler İçin Saat 11:00’de Ören Yeni Mahalle Öğberler Derneği Önünden Araç Kaldırılacaktır.

Asiye KÖSE 12/09/2019

Bağlık Mahallesi Sakindere Sokak Sakinlerinden; Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğünden Emekli Merhum Emin Köse’nin Eşi; Mustafa Köse ,Ömer Köse, Cemil Köse Ve Rüveyda Kara’nın Anneleri; Yusuf Ziya Kara’nın Kayınvalidesi; Mustafa Orhan Köse’nin Babaannesi; Hikmet,Himmet,Metin Ve Mahmut Köse İle Mustafa Köseoğlu’nun Ablaları Asiye KÖSE Vefat Etmiştir. Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Hatip Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 5 saat 2 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
15 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 3 saat 15 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 18 saat 8 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 23 saat 42 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 22 saat 43 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 4 saat 36 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
17 saat 50 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 13 saat 20 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 2 saat 9 dakika önce KAZA ; 2 YARALI