Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Emine BAÅžARIR                12/09/2019

Balı Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Mehmet BaÅŸarır’ın EÅŸi; Ä°smail BaÅŸarır,Nuran Biçer,Merhume Hatice Benli,Zehra TalaÅŸ Ve Merhum Kadir BaÅŸarır’ın Anneleri; Mehmet BaÅŸarır,Hanife BaÅŸarır Ve Ufuk BaÅŸarır’ın Babaanneleri;  Eray TalaÅŸ,Nalan Biçer Ve Nesrin Atamer’in Anneanneleri Emine BAÅžARIR Vefat EtmiÅŸtir.          

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Balı Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Mahalle Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

AyÅŸe ÖZEN         12/09/2019

KeÅŸkek Köyü Sakinlerinden; T.T.K’dan Emekli Ä°smail Özen’in EÅŸi; Nevzat,Nihat,Hasan,Safiye, Sedat Ve Ramazan Özen ’in Anneleri; Damla Ve Batuhan Zırhlı’nın Anneanneleri; Nazmiye Özen’in Babaannesi AyÅŸe ÖZEN Vefat EtmiÅŸtir.              

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Keşkek Köyü Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Fatma ORHAN  12/09/2019

Kdz.EreÄŸli Öğberler Köyü Sakinlerinden; Merhum Ä°lyas Orhan’ın EÅŸi; Ahmet Orhan ,Mehmet Orhan Ali Orhan ,Bergüzar Yıldızhan Ve Hakibar Semerci’nin Anneleri; Hakan Ve Erhan Yıldızhan’ın Anneanneleri Fatma ORHAN Vefat EtmiÅŸtir.              

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Öğberler Köyü Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Köy Mezarlığında TopraÄŸa Verilecektir.Cenazeye Katılmak Ä°steyenler İçin Saat 11:00’de Ören Yeni Mahalle Öğberler DerneÄŸi Önünden Araç Kaldırılacaktır.

Asiye KÖSE         12/09/2019

BaÄŸlık Mahallesi Sakindere Sokak Sakinlerinden; Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğünden  Emekli Merhum Emin Köse’nin EÅŸi; Mustafa Köse ,Ömer Köse, Cemil Köse Ve Rüveyda Kara’nın Anneleri; Yusuf Ziya Kara’nın Kayınvalidesi; Mustafa Orhan Köse’nin Babaannesi; Hikmet,Himmet,Metin Ve Mahmut Köse Ä°le Mustafa KöseoÄŸlu’nun Ablaları Asiye KÖSE Vefat EtmiÅŸtir.          Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Hatip Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Åžehir Mezarlığında TopraÄŸa Verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo