13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 7 ay 24 gün 22 saat 7 dakika önce 2903

Haberi Paylaşın

Haydar MEŞE 06/09/2019

(Cuma) Kdz.Ereğli Çamlıbel Köyü Sakinlerinden; Merhum Şükrü Meşe Ve Merhume Fatma Meşe’nin Oğulları; Ahmet Ve Mustafa Meşe’nin Kardeşleri; Şerife Meşe’nin Eşi; Bayram Meşe,Şahizer,Rabia Ve Emine Berberkaya’nın Babaları;Ahmet,Yüksel Ve Yılmaz Berberkaya’nın Kayınpederleri Haydar MEŞE Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Çamlıbel Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Aysun BAYRAKTAR 06/09/2019

(Cuma) Çavdarlı Obakent Sakinlerinden; Merhum Hüseyin Bayraktar’ın Kızı; Ali ,İbrahim Ve İsmail Bayraktar’ın Ablaları Aysun BAYRAKTAR Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Kandilli Yeni Mahalle Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Kandilli Belediye Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Yüksel ÖLÜÇ 06/09/2019

(Cuma) Erdemir Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Emekli Bahri Ölüç’ün Eşi; Erdemirden Emekli Cafer Kaya’nın Ablası; Nurdan Oktay Ve Nilüfer Ölüç’ün Anneleri; Eyüp Oktay’ın Kayınvalidesi ; Chp Alaplı Kadın Kolları Eski Başkanı Yüksel ÖLÜÇ Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Cuma Namazına Müteakip Alaplı Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Alaplı Tepeköy Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Erdoğan YILMAZ 06/09/2019

(Cuma) Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı Side Apartmanı Sakinlerinden; Merhume Ayşe Ve Merhum Sabri Yılmaz’ın Oğulları; Leyla Çalışkan Ve Hüseyin Yılmaz’ın Kardeşleri; Aysel Yılmaz’ın Eşi; Erdemirden Emekli, Sevil Profil Eski Çalışanlarından Erdoğan YILMAZ Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Öğle Namazına Müteakip Kozlu Merkez Aziziye Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Kozlu Merkez Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 22 saat 22 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
13 saat 34 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 17 saat 39 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 17 saat 13 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 14 saat 52 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 11 saat 28 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 21 saat 56 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
16 saat 3 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 15 saat 44 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !